21 januari 2020

Winnaars Ondernemersprijs Midden-Holland 2020 uit Gouda, Stolwijk en Waddinxveen

Op maandagavond 20 januari werden in de Goudse Schouwburg tijdens een feestelijk evenement de winnaars bekend gemaakt van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2020.

   

Winnaars
De winnaars van vorig jaar, Guido Boxhoorn van Wielaard Fietsen, Ronald Schilt van Merosch en Lisette Stinis van Stinis lazen de juryrapporten voor en maakten hun opvolgers bekend:
• In de categorie Detailhandel & Horeca wonnen Carlo en Marjanne van Kleij van Kempkes Optiek uit Gouda.
• In de categorie MKB mocht de juichende Kaz Abbekerk van Garlic Solutions uit Waddinxveen de trofee in ontvangst nemen.
• De prijs in de categorie Grootzakelijk ging naar De Vries en Verburg uit Stolwijk.

     

Formule 1
De avond werd geopend door dagvoorzitter Jeroen Bos en de burgemeesters van Gouda, Bodegraven- Reeuwijk, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas. Voorzitter Nico Voogt van Gouda Onderneemt sprak namens de ondernermersplatforms een welkom uit aan alle ondernemers en Daniël Westerhuis lichtte het juryproces toe. Daarna maakte Ziggosport presentator en oud F1 coureur Robert Doornbos op spectaculaire wijze zijn entree in een F1 auto. Doornbos gaf een inspirerende en humorvolle inkijk in de wereld van de F1-racerij en verbond dit met top-ondernemerschap.

     

Categorie Detailhandel & Horeca
In het juryrapport over de categorie Detailhandel & Horeca oordeelt de jury over Kempkes Optiek dat dit typisch Goudse familiebedrijf klaar is voor de toekomst en een sieraad voor de detailhandel in de regio.
Ook de andere genomineerden in deze categorie krijgen mooie beoordelingen. Zo laat Kamphuisen Siroopwafels volgens de jury zien dat ondernemen anders kan en moeten we als we hier nog nooit geweest zijn beslist naar de Siroopwafel Experience op de Markt in Gouda toe.
Over lifestylewinkel PuntKomma uit Bodegraven schrijft de jury; bij PuntKomma is er een ruime keuze aan kleding en word je door het persoonlijk advies altijd op de juiste manier geholpen. Een persoonlijke belevenis die bij iedereen aan te bevelen is.

     

Categorie MKB
Winnaar in de categorie MKB Kaz Abbekerk van Garlic Solutions wordt door de jury omschreven als een echte Willy Wortel en een zeer succesvol en gedreven ondernemer voor wie the Sky the Limit is.
Over andere genomineerden in deze categorie, Wim Wijting en Martijn Potters van Ballen Enzo uit Moordrecht staat in het rapport dat ze sociaal betrokken, midden in de maatschappij en met een enorme circulaire gedachte mensen helpen ontwikkelen en bewegen door het toepassen van leuke en slimme technologie.
Het bier van Stadsbrouwerij Argentum van Hannie van Hees en Henk van de Loo wordt geprezen om zijn hemelse afdronk en Hannie en Henk om de manier waarop zij, met passie en enthousiasme, een ambachtelijk bedrijf nieuw leven in geblazen hebben.

     

Categorie Grootzakelijk
Het succes van de winnaar De Vries en Verburg, vertegenwoordigt door Henk Aantjes en Marco Dekker, zit hem volgens de jury in de mensen die er werken, de familiebetrokkenheid, het toekomst bestendige beleid waarbij bij het welzijn van personeel en milieu centraal staan en niet op de laatste plaats door de strakke organisatie.
ErfGoed, vertegenwoordigt door Machiel Paans en Cock van Bommel heeft volgens de jury met haar innovatieve en duurzame teeltvloeren HET antwoord op veel vraagstukken waar minister Carola Schouten ‘s nachts van wakker ligt.
De kracht van wereldspeler in vuurvaste stenen en betonnen prefab onderdelen Gouda Refractories, vertegenwoordigt door Marcus Schuchmann, Jeanet ter Agter en Michel Grootenboer, zit volgens de jury in innovatie, robotisering en deskundig personeel.
Deze avond in de Goudse Schouwburg waarop ondernemerschap centraal stond werd afgesloten met een drukbezochte netwerkborrel.

     

Over de Ondernemersprijs Midden-Holland
De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven i.s.m. de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas georganiseerd.
Uit een brede voordracht van commissies uit de vijf organiserende gemeenten worden in totaal negen genomineerden in drie categorieën geselecteerd, waaruit een jury onder meer op basis van bedrijfsbezoeken een winnaars kiest.
De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren uit het regionale bedrijfsleven.

Voor meer informatie over de Ondernemersprijs Midden-Holland kunt u contact opnemen met Hilde Beekes via organisatie@ondernemersprijs-mh.nl

20 november 2019

De genomineerden voor Ondernemersprijs Midden-Holland zijn bekend!

De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven i.s.m. de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas georganiseerd.

De genomineerden in de categorie Detailhandel en Horeca zijn Kempkes Optiek,  Kamphuisen Siroopwafelfabriek, beiden uit Gouda en Lifestylewinkel PuntKomma uit Bodegraven.

Ballen Enzo uit Moordrecht, Garlic Solutions uit Waddinxveen en Stadsbrouwerij Argentum uit Schoonhoven zijn genomineerd in de categorie MKB.

In de categorie Grootzakelijk zijn De Vries en Verburg uit Stolwijk, Erfgoed uit Moerkapelle en Gouda Refractories uit Gouda genomineerd.

De komende periode zullen alle genomineerden zich presenteren en zal de jury al deze bedrijven bezoeken.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Goudse Schouwburg op 20 januari 2020 worden de winnaars bekendgemaakt.

Meer informatie over de Ondernemersprijs of businesspartner worden? Kijk op www.ondernemersprijs-mh.nl.

4 november 2019

Afgelopen week is het juryboek met de kandidaten voor de Ondernemersprijs MH 2020 door de voordrachtscommissies overgedragen aan de jury. Binnenkort maakt de jury de genomineerden bekend. 

26 juni 2019

Kent u of bent u de nieuwe “ondernemer van het jaar”?

Op 20 januari 2020 maken we tijdens een feestelijk event de nieuwe winnaars bekend van de Ondernemersprijs Midden-Holland. Maar wie dat wordt????

 

U kunt kandidaten voordragen, dat kunt u zelf zijn, of een bedrijf waar u mee samenwerkt of iemand uit uw netwerk.

 

Deelnemen aan de Ondernemersprijs Midden-Holland levert een positieve bijdrage, er is media-aandacht en de medewerkers zijn trots  bij het bedrijf te horen!

Wie zoeken we?

Er zijn 3 categorieën;

  • Horeca en detailhandel
  • MKB
  • Grootzakelijk

 

Dat het bedrijf de landelijk gestelde milieuvoorwaarden naleeft en werkt volgens de lokaal gestelde vestiging- en vergunnings-voorwaarden spreekt voor zich, maar ondernemen zij toekomst bestendig? Met een goed en sociaal personeelsbeleid? Inspireren ze hun personeel en bieden ze hen opleidingsmogelijkheden? Voeren ze een opvallend marketingbeleid? Zijn ze sociaal en maatschappelijk betrokken? Of hebben ze opvallende middelen om klanten te binden?  Zijn ze een ambassadeur voor de vestigingsgemeente? En voeren ze een innovatief en toekomstgericht beleid?

Dat bedrijf zoeken we!

De Jury

Aanmelden

Een bedrijf voordragen als kandidaat kan door voor 1 september 2019 een mail te sturen naar organisatie@ondernemersprijs-mh.nl

Vermeld hierin de naam en adresgegevens van het bedrijf, de naam van de contactpersoon en zijn of haar emailadres.

Na ontvangst van de voordracht sturen we een mail met het inschrijfformulier naar de contactpersoon. De feitelijke inschrijving kan alleen gedaan worden door een DGA/eigenaar van het bedrijf.

 

 

 

 

 

De winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2019 zijn…

Gouda, 15 januari 2019.

 

De Schouwburg in Gouda was ook dit jaar weer het toneel voor de uitreiking van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2019. De avond werd door Karin Bloemen met de haar bekende ‘flair’ geleid waarbij zij de avond opende met een speciaal voor de gelegenheid geschreven lied. Tijdens het feestelijke avond stonden de inspirerende ondernemersverhalen van de genomineerden centraal.


Categorie detailhandel en horeca


In de categorie Detailhandel en Horeca prees de jury de genomineerde familie Woerdman van Woerdman Kookkado om hun ondernemerschap, het gevarieerde assortiment en onderscheidend zijn ten opzichte van de grote winkelketens. Rikkoert Juweliers werd gewaardeerd om zijn degelijkheid, kwaliteit en vakkennis en betiteld als prachtig uithangbord voor het even zo mooie Schoonhoven.

De winnaars van deze categorie in 2018, Janny en Bas Molenaar maakten bekend dat deze eer dit jaar naar Wielaard fietsen uit Waddinxveen gaat. De jury prees eigenaar Guido Boxhoorn en zijn team onder meer om de klantgerichtheid en maatschappelijke betrokkenheid.


Categorie MKB


In de categorie MKB waren Merosch BV uit Bodegraven, Baan uit Waddinxveen en Van Blitterswijk Eco-mobiliteit uit Gouda genomineerd. De winnaars van deze categorie in 2018, Ronald van Vliet en Addy Borst van Carapax IT lazen de juryrapporten voor en maakten de winnaar: Merosch bekend.

De conclusie van het juryrapport over Merosch is; “een duurzame parel in Midden-Holland om trots op te zijn”. Met deze kwalificering, die is gebaseerd op hun behoefte vorm te geven aan duurzaamheid, de behoefte van mensen te veranderen van bezit naar gebruik van goederen en verantwoordelijk te zijn voor de aarde, werd Merosch eigenaar Ronald Schilt winnaar van deze categorie.

Ook medegenomineerden Baan en Van Blitterswijk werden geprezen. Mirande en Ton Baan om de klantgerichtheid, het bieden van kwaliteit met zo min mogelijk verspilling en dat al 3 generaties lang. En Wouter van Blitterswijk om zijn vermogen een traditionele onderneming om te turnen naar een bedrijf wat geheel past in deze tijd.


Categorie grootzakelijk


Als laatsten betraden genomineerden in de categorie grootzakelijk: Dekbed Discounter, Eltacon Enginering en Stinis Holland BV het podium, waar zij van de winnaar van deze categorie in 2018 Henk Kortenoeven van Excent tandtechniek te horen kregen wie dit jaar gewonnen heeft.

Met de betiteling uit het juryrapport “persoonlijk, betrokken en super professioneel” werd Stinis Holland BV uit Krimpen aan de Lek uitgeroepen tot winnaar en mochten Frouke Stinis, Lisette Stinis en Bert de Bever de award in ontvangst nemen uit handen van wethouder Jan Vente.

Ook voor de andere genomineerden waren er lovende woorden. Over Dekbed Discounter schrijft de jury; “Dekbed Discounter dient als voorbeeld voor ondernemen in de nieuwe economie en wijst daarbij de weg.” En ook Eltacon Enginering wordt, op basis van de kwaliteit die ze nu al bieden en hun toekomstgerichtheid in de ontwikkeling van nieuwe technieken, als een zeer terechte kandidaat voor de titel van ondernemer van het jaar gezien.

 

Ter afsluiting zong Karin Bloemen een eigen lofzang op alle genomineerden en winnaars. De avond in de Goudse Schouwburg werd afgesloten met een druk bezochte netwerkborrel.

 

Klik hier om de speech van Gouda Onderneemt voorzitter Nico Voogt tijdens de OPMH 2019 te downloaden.

Ondernemersprijs Midden-Holland

Jaarlijks wordt in Gouda en in de gemeenten in de directe regio een zoektocht ondernomen naar excellente ondernemingen die met hun visie en prestaties boven het maaiveld uitsteken. Tijdens de regionale finale in de Goudse Schouwburg krijgt één ondernemer per categorie deze felbegeerde prijs. De categorieën zijn:

  • Detailhandel & Horeca
  • MKB
  • Grootzakelijk

 

Maandag 14 januari 2019 zal de vijfde editie van de OndernemersPrijs feestelijk worden gevierd in de Goudse Schouwburg te Gouda. De negen genomineerde bedrijven worden gepresenteerd aan de aanwezige ondernemers uit de regio en de winnaars van de titel Onderneming van het Jaar zullen bekend worden gemaakt. Presentatie van dit lustrumfeest is in handen van Karin Bloemen. Koffie- en thee arrangement vóór en de nieuwjaar-netwerkborrel na afloop van de awarduitreikingen is inbegrepen in de ticketprijs.

 

Programma:
18.45 uur:      Ontvangst genomineerden door B&W deelnemende gemeentes, commissieleden en Business Partners

19.30 uur:      Aanvang Awarduitreikingen

21.30 uur:      Start netwerkfoyer

 

Ticketprijs all in: € 42,50 exl BTW

 

Genomineerden OndernemersPrijs Midden Holland 2019:

Detailhandel:
Rikkoert Juweliers (gemeente Krimpenerwaard)
Woerdman Kookkado (gemeente Gouda)
Wielaard Fietsen (gemeente Waddinxveen)

 

MKB:
Baan (gemeente Waddinxveen)
Merosch BV (gemeente Bodegraven Reeuwijk)
Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit (gemeente Zuidplas)

 

Grootzakelijk:
Dekbed Discounter (gemeente Gouda)
Stinis Holland BV (gemeente Krimpenerwaard)
Eltacon Engineering BV (gemeente Waddinxveen).

 

Klik hier om uw kaarten te bestellen

genomineerden 2019 

 

Op 8 januari 2018 was de feestelijke prijsuitreiking in de Goudse Schouwburg onder leiding van Anita Witzier.

 

Klik hier voor de speech van Nico Voogt, voorzitter Gouda Onderneemt

 

Een impressie van deze prijsuitreiking, gemaakt door RTV Gouwestad, is hier te vinden.

 

Klik op de bedrijven zelf voor het bedrijfsfilmpje dat speciaal gemaakt is voor OPMH 2018.

2018 - Categorie detailhandel & horeca

De Zalm horeca Gouda

De Zalm Horeca Groep - Gouda

Mark Maree (oprichter), Victor Schuwer (operationeel directeur) en Paul Jansen (algemeen directeur) zijn apetrots op hun nominatie: “En mochten wij winnen dan is dit een bekroning voor een ieder die zich de afgelopen 16 jaar heeft ingezet voor ons bedrijf.” Op dit moment werken er bijna 150 mensen voor de Zalm Horeca Groep, die bestaat uit vijf horacagelegenheden: Brasserie-Bar De Zalm, Koeien en Kaas Gouda en Alphen aan de Rijn, ROOK Bar-BBQ restaurant en Wine & Food Bar Bodega in Gouda. Alle gasten, medewerkers en leveranciers zullen de komende weken op geheel eigen wijze worden bedankt. “Samen hebben we de nominatie verkregen”, aldus Maree. “En we kijken uit naar 8 januari! Echter, mocht de prijs aan onze neus voorbij gaan, dan zijn wij nog steeds trotse verliezers.”

 

Bastiaan Optiek

Winnaar 2018 categorie detailhandel/horeca:

Oogzorg Bastiaan Optiek - Waddinxveen

Janny en Bas Molenaar: “We vinden het een enorme eer en zijn erg trots dat we hiervoor genomineerd zijn. We zien het als een bekroning op het harde werken en de liefde voor het vak. Ons team is ook erg blij en trots dat we dit met elkaar hebben bereikt. Iedereen is zich ervan bewust dat ze een belangrijk stuk bijdragen aan deze nominatie.” Sinds eind jaren 80 is Bastiaan gevestigd in Waddinxveen. Begonnen met 80 vierkante meter is het echtpaar Molenaar en hun compagnon René Melching, na een paar verhuizingen, inmiddels doorgeschoven naar Groensvoorde 2-4. Hier is sinds begin dit jaar een prachtig ruime moderne optiek gevestigd waar, naast de meest moderne brilmonturen, totale oogzorg wordt geboden. Met de toevoeging van een sfeervol en onafhankelijk horecagedeelte ‘Koffie bij Bastiaan’ waar men terecht kan voor een heerlijke koffie van de beste kwaliteit bonen en gebak of lunch, hebben de eigenaren een complete beleving neergezet.

 

Slagerij Rietveld

Slagerij Rietveld - Bodegraven-Reeuwijk

Zoon Thierry Rietveld vindt het een enorme eer dat hun familiebedrijf voor deze prijs is genomineerd: “Het is een bekroning op hard werken en liefde voor het vak. We beseffen dat we dit samen met onze werknemers hebben bereikt. Iedereen is zich ervan bewust dat ze een belangrijk stuk bijdragen aan deze nominatie.” De slagerij werd al in 1927 opgericht door opa Rietveld. Het is nog steeds een ambachtelijke slagerij die zich onderscheidt door de eigen vleeslijn van ‘het Rietvelder Rund’. Vader Theo, moeder Janny en oudste zoon Thierry runnen de slagerij en vader Theo en jongste zoon Thony hebben twee boerderijen. Hier vormen de met liefde gefokte en verzorgde dikbilrunderen de grootste voorraad kwaliteitsvlees voor de slagerij. “ De kalveren worden bij ons geboren en we begeleiden de koeien zelf naar de slacht. We slachten bij een kleine plaatselijke slachter, waar de dieren op pension gaan alvorens ze respectvol worden geslacht. De slagerij is ambachtelijk, in onze worstmakerij maken we met grootvaders recept diverse worstsoorten en vleeswaren. Ook bevoorraden we diverse restaurants met ons vlees.“ De familie kijkt met lichte spanning uit naar de award uitreikingen tijdens de avond van de Ondernemersprijs op 8 januari: “We verwachten een gezellige avond met veel gerespecteerde collega ondernemers.”

 

2018 - Categorie MKB

Carapax IT

Winnaar 2018 categorie MKB:

Carapax IT - Gouda

“We zijn allemaal winnaars”, aldus Addy Borst van Carapax IT. Hij richtte samen met Ronald van Vliet drie jaar geleden het IT bedrijf op, dat nu al 38 medewerkers in Gouda en Eindhoven telt. Het unieke aan deze onderneming is het feit dat 80% van onze zeer getalenteerde ITers autisme heeft. Borst: “Uit ervaring met onze eigen autistische kinderen wisten we dat er vaak een grote afstand is tot de reguliere arbeidsmarkt waardoor deze mensen niet in de gelegenheid komen hun talenten te ontwikkelen. Carapax IT is een social enterprise die een veilige plaats biedt aan deze doelgroep en daarbij een gezonde en juist sterk concurrerende positie heeft in de branche.”

 

Van Munster

Van Munster & Zonen Sanitair - Gouda

Manfred van Munster runt samen met zijn zus Stephanie een groothandel in sanitair en aanverwante artikelen. “We zijn een sterk familiebedrijf wat is staat is om ongeacht de economische omstandigheden te blijven en te zijn wie we zijn. Reeds 50 jaar lang het hoofd kunnen bieden in een zeer competitieve markt en daarbij ook een gezonde bedrijfsvoering te kunnen voeren is met 50 jaar een prestatie waar we trots op zijn. De nominatie is een kroon op ons werk!”, aldus Manfred. Met de showrooms in Zwijndrecht en de recentelijk gerenoveerde in Gouda die samen bijna 3.500 m2 beslaan is de familie helemaal klaar voor de toekomst. “Een award mee naar huis nemen zou de kers op onze jubileumtaart zijn!”

 

Zilverton

Zilvertron B.V. - Krimpenerwaard

René Jansen: “We zijn zeer vereerd met de nominatie en in een korte tijd zijn we in een “rollercoaster” van activiteiten terecht gekomen. Dit geeft ons veel energie en plezier. De nominatie is voor onze relaties en ons zelf een bewijs dat Zilvertron een serieuze onderneming is en zichtbaar aan de weg timmert.” Ook de werknemers zijn trots op de nominatie van hun bedrijf. Zilvertron B.V.  is wellicht niet bekend bij het grote publiek alhoewel sinds vorig jaar een indrukwekkend nieuw pand is betrokken aan De Smaragd. Wat er gebeurt achter die mooie gevel gaat menig pet te boven. Het specialisme is het ontwikkelen en creëren van innovatieve maatwerkoplossingen en software voor high-tech en low-tech aandrijftechniek. “Iedere klant die ons belt heeft weer een andere vraag. Het team van Zilvertron schept er groot plezier in om toepassingen te ontwikkelen die hun klanten verder helpt. Onze slogan is ook daadwerkelijk ‘Work hard, Have Fun, Make a Difference’, aldus Jansen. Het geheim van het succes achter dit nog jonge bedrijf is volgens Jansen de meer dan 30 jaar ervaring van de ondernemers in deze branche en de bewuste keuze om geleidelijk op te bouwen. “We zijn er van overtuigd dat onze soms eigenzinnige zienswijze een stimulans ene een bron van inspiratie kan zijn voor startende maar ook bestaande ondernemingen”. Personeel en relaties van Zilvertron zullen op 8 januari aanstaande aanwezig zijn in de Goudse Schouwburg en hopen dat de award zal worden uitgereikt aan Jansen, Nobel en Korevaar.

2018 - Categorie groot-zakelijk

Excent Tandtechniek

Winnaar 2018 categorie grootzakelijk:

Excent Tandtechniek - Gouda

“Toen bekend gemaakt werd dat Excent genomineerd is voor de regionale Ondernemersprijs vonden onze mensen dit fantastisch”, aldus Hoeve, “Om onze medewerkers op deze manier een keer in de schijnwerpers te kunnen zetten is heel mooi en dankbaar! Zij ervaren het als een vorm van waardering voor hun werk, wat niet onopgemerkt blijft.” Excent Tandtechniek is een familiebedrijf dat al in 1955 is opgericht en inmiddels met meer dan 550 medewerkers in vestigingen door de hele Benelux een ‘game changer’ in hun branche.

 

 

Van der Loo

Van der Loo Yacht Interiors - Waddinxveen

Pieter Zuidam, manager van Van der Loo vertelt: “Na de bekendmaking van de nominatie hebben we onze medewerkers in de kantine verzameld en dit trots verteld met de mededeling: deze nominatie is jullie prestatie, applaus voor jezelf! vervolgens is er luid geklapt en gejuicht”. Zuidam: “We zien het als een vanzelfsprekendheid om de relaties waarmee wij nauw samenwerken zoals bijvoorbeeld opleidingsorganen in de regio, te waarderen en uit te nodigen om bij deze avond aanwezig te zijn.” Hoog bezoek van jury en burgemeester zijn de creatieve vakmensen en specialisten van Van der Loo inmiddels wel gewend: de hoogstaande productie van interieurs van custom luxe zeegaande jachten over de gehele wereld wordt met enige regelmaat door klanten bezocht.

LKP Plants

LKP Plants - Zuidplas

De kernactiviteit van LKP Plants is het produceren van een luxe assortiment bloeiende potplanten (bromelia red.) van hoge kwaliteit, die worden verpakt in luxe verkoopklare verpakkingen. De oorsprong van LKP Plants ligt eind jaren ’60 van de vorige eeuw, toen vader startte met het telen van kamerplanten in Rotterdam. Vader Leo is tot op de dag van vandaag ook nog iedere dag in de kwekerijen te vinden. Deze kwekerijen zijn inmiddels op meerdere locaties aan de Van Hasseltweg in Moerkapelle te vinden. De broers zijn zeer trots op hun nominatie: “Door deze nominatie zijn we ons des te meer gaan beseffen hoe de ‘buitenwereld’ naar ons kijkt. Dat we best trots mogen zijn en onze bescheidenheid even aan de kant mogen zetten”, aldus Hans Koolhaas, technisch directeur. “Onze werknemers zijn ook blij verrast. Met elkaar zijn we door deze nominatie nog meer gaan beseffen dat we iets bijzonders doen. We vinden het als directie heel fijn om te horen dat ons team zaken, als de ontwikkeling in de organisatie-structuur, laagdrempeligheid richting directie, de mechanisatiegraad van het proces en de hoogwaardige technieken in de kwekerijen als zeer positief ervaart”. Zelf zijn de broers alle drie zeer bewust bezig met de eisen van deze tijd om de voortzetting van hun familiebedrijf in alle facetten te waarborgen. Wim Koolhaas, algemeen directeur: “Ieder van ons is betrokken bij organisaties en adviesraden die in de meest brede zin van het woord gelieerd zijn aan onze branche. Denk hierbij aan bestuursfuncties bij Royal Flora Holland, Warmtecoördinatie Zuidplas en de Landelijke Bromelia Coöperatie. Er is permanente aandacht voor innovatie in zowel de teelttechniek, marketing/verkoop en voor de verduurzaming van het gehele proces.” De nominatie wordt ervaren als een kroon op het werk voor het familiebedrijf. Marco Koolhaas, teelttechnisch directeur: “Als directie realiseren we ons dat de behaalde resultaten mogelijk zijn gemaakt door de inzet van al onze medewerkers. En mochten we de prijs winnen, dan is dat helemaal fantastisch. Dat zullen we dan zeker vieren met al onze medewerkers!”

Home