We kijken met veel plezier terug op de door de gemeente Gouda en Gouda Onderneemt, in het kader van de bedrijvendag, georganiseerde Goudse Haringparty. Deze werd, ondanks de regen, goed bezocht en leverde een mooi bedrag op voor de Non-Foodbank Gouda en het Kinderfonds Brede School.

 

Dankzij de bijdrage van de bieders op de veiling van het vaatje haring, de ticketverkoop en de sponsoren konden we een mooie bedrag doneren aan de goede doelen Non-foodbank Gouda en het Kinderfonds Brede School. Beide ontvangen zij €3.000 

 

Het winnende bod kwam van Ruud Bakker van vof Gouds Geluk. Goudse Geluk Festival is een muziek, food en entertainment festival voor jong en oud dat twee keer per jaar op GOUDasfalt wordt georganiseerd. De volgende editie is op 1, 2 en 3 september met o.a. een speciaal vrijdagmiddagborrel arrangement voor bedrijven. 

 

Naast de veiling en volop haring én tijd om te netwerken, was er ook in een inhoudelijk programma. Tijdens een tweegesprek gingen wethouder Michiel Bunnik en Gouda Onderneemt voorzitter Lisette Hogenelst in op de thema’s; meer ruimte voor bedrijven, het Servicepunt Energietransitie voor Bedrijven en het belang van belangenbehartiging.

 

De Goudse Haringparty werd in samenwerking met de Stichting Goudse Haringparty georganiseerd bij Gouwestrand op Goudasfalt.

Oscar Limahelu van Lima Fotografie & Vormgeving maakte een mooie fotorapportage

 

 

Home