Algemene Ledenvergadering

donderdag - 15 december 2022
Algemene Ledenvergadering

Op 15 december a.s. (inloop vanaf 15.00/start 15.15u) organiseren we een Bijzondere Algemene Ledenvergadering. We zijn hiervoor te gast bij Woningborg aan de Tielweg 24.

 

Het bestuur van Gouda Onderneemt heeft Lisette Hogenelst gevraagd voorzitter van Gouda Onderneemt te worden. Het beoogde voorzitterschap van Lisette leggen we tijdens deze Bijzondere Algemene Ledenvergadering graag aan de leden voor.

 

Sinds het vertrek van Nico Voogt in mei van dit jaar, heeft Gerard van Nieuwpoort de voorzittersrol ad interim ingevuld. Met het aantreden van Lisette zal Gerard vicevoorzitter worden.

 

Ook Frank Rossel is bereid gevonden toe te treden tot het bestuur. Hij zal als algemeen bestuurslid de portefeuille Arbeidsmarkt vervullen. Frank Rossel is algemeen directeur bij Promen.

 

Na afloop van de vergadering sluiten we voor de borrel aan bij de presentatie van de wintereditie van INTO business Gouda. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het tegenover liggende pand van Ericis.

 

De lancering van het magazine, met als thema: Vastgoed & Ontwikkeling, zal plaatsvinden op donderdag 15 december van 16.00 tot 19.00 uur. Vanzelfsprekend weer een mooi netwerkmoment om met elkaar het jaar door te nemen en vooruit te kijken. En zal er nog een nieuwe Machtigste van Gouda gekozen worden?

 

Aanmelden voor de algemene ledenvergadering kan via onderstaande link. Daarbij kan je ook aangeven of je wilt aanmelden voor de borrel . 

 

We hopen je te mogen begroeten  op 15 december!

 

Aanmelden

 

Home