BinnenKijken bij Bedrijven

maandag - 25 oktober 2021 - vrijdag - 29 oktober 2021
BinnenKijken bij Bedrijven

Van 25 t/m 29 oktober 2021 kunt u weer uw deuren openen voor werkzoekenden en stagiairs! Tijdens BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB): hét event waar werkgevers op een laagdrempelige manier potentiële werknemers kunnen ontmoeten. De inschrijving is nu geopend: binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie.

 

BKBB is een vernieuwde voortzetting van Kom Binnen Bij Bedrijven, en wordt georganiseerd door WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Holland. Alle gemeenten in de arbeidsregio doen mee: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. BKBB focust op betaalde banen, werkervaringsplekken en stageplaatsen. In alle branches! Jaarlijks wordt één sector extra belicht, bijvoorbeeld omdat daar meer of anders opgeleide mensen nodig zijn. Dit jaar is dat de technieksector.

 

Zó werkt het

U registreert (eenmalig) uw bedrijf via binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie. Met uw inlogcodes kunt u vervolgens uw bedrijfspagina beheren. U maakt een bedrijfsprofiel aan en geeft aan welke vacatures en stageplaatsen u heeft. U laat ook weten wanneer belangstellenden bij u langs kunnen komen. Is dat één ochtend? Twee dagdelen? Dat is aan u. U bepaalt ook zelf hoe u zich in de actieweek wilt presenteren. Zo kunt u een rondleiding geven, maar ook een-op-eengesprekken voeren.

 

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 6 september a.s. via de site bij u aanmelden. U ontvangt daarvan automatisch bericht, en onderhoudt vanaf dat moment zelf het contact. WSP verzorgt de publiciteit!

 

Neem een kijkje op de website binnenkijkenbijbedrijven.nl en schrijf u snel in. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met Projectleider Maya van Es via: info@binnenkijkenbijbedrijven.nl.

Home