ZIE 2021

dinsdag - 28 september 2021
ZIE 2021

HI-tech@work  - Laat digitalisering voor u werken
28 september 2021 | Festo in Delft | 12:30-17:00 uur

Zet 28 september alvast in uw agenda, want op die datum is het weer tijd voor ons jaarcongres ZIE. Het thema van deze ZIE is ‘HI-tech@work. Laat digitalisering voor u werken’. Tijdens ZIE 2021 kunt u kennismaken en ervaringen uitwisselen met andere bedrijven, onderwijsinstellingen en onderzoeksorganisaties.

Dit jaar zijn we te gast bij Festo in Delft. Een zeer passende locatie voor het jaarevent van hét hightech netwerk van West-Nederland. Wij hopen dat we elkaar weer live kunnen ontmoeten na een jaar vol digitale bijeenkomsten. Dit is natuurlijk afhankelijk van de coronamaatregelen. Maar fysiek of digitaal, ZIE 2021 wordt een inspirerende bijeenkomst.

Wij zijn al druk bezig met de invulling van het programma en zorgen ook dit jaar weer voor boeiende sprekers, interessante break-out sessies en een bedrijvenmarkt. Zodra er meer bekend is sturen wij u alle informatie. Maar blok nu alvast dinsdagmiddag 28 september in uw agenda!

Wij hopen op uw komst en zien u graag op 28 september 2021, van 12:30 tot 17:00 uur, met aansluitende borrel bij Festo in Delft.

Home