Digitale conferentie Groeiagenda Zuid-Holland 17:15-18:45 uur

dinsdag - 16 maart 2021

16 maart 2021 - 17:15-18:45 uur

 

Uitnodiging

 

Op dinsdag 16 maart organiseren we een digitale conferentie om de Groeiagenda Zuid-Holland te presenteren aan het brede publiek. Tijdens deze conferentie presenteren de OESO en Erasmus Universiteit de resultaten van hun onderzoek en gaan we in gesprek met o.a. de DG’s van min EZK, min I&W, min. SZW.

 

Sprekers bij dit evenement zijn: Jaap Smit, Tim van der Hagen, Edith Schippers, Rinke Zonneveld, Aziza Akhmouch (OESO), prof. dr. Frank van Oort (EUR), Focco Vijselaar (min. EZK), Stan Kaatee (min. SZW), Kees van der Burg (min. I&W) en Ingrid Thijssen (VNO-NCW).

 

Dit is een evenement van de regio, ondernemers zijn van harte uitgenodigd deel te nemen.

 

Aanmelden kan via: https://events.innovationquarter.nl/groeiagendazuidholland/

 

U kunt de groeiagenda en samenvatting hier downloaden

 

Groeiagenda Zuid-Holland

Publiekssamenvatting

 

Home