De Goudse ijsbaan rondom het stadhuis komt weer terug!

dinsdag - 14 september 2021
De Goudse ijsbaan rondom het stadhuis komt weer terug!

Aankomende winter van woensdag 15 december t/m zondag 9 januari zal geheel traditiegetrouw Gouda wederom in het teken staan van winterplezier en ijspret voor jong en oud als de meest sfeervolle ijsbaan van Nederland midden in het stadshart weer terugkeert. 

 

UNIEK IN NEDERLAND

Het is uniek in Nederland dat er midden in een stadshart rondom een historisch monument als het ‘Oude stadhuis’ geschaatst kan worden in een baan van 200 meter lang.

Mensen komen hiervoor vanuit de hele regio en zelfs het hele land naar Gouda toe.

Evenals voorgaande edities trekt de Goudse ijsbaan veel landelijke en regionale publiciteit waar ook vele ondernemers in de binnenstad van profiteren.

 

GRAND CANYON EVENTS

Organisator van het jaarlijkse evenement Grand Canyon Events BV is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen. Belangrijk is ook de hernieuwde samenwerking met het Stadhuis. In goed overleg met de betrokken partijen en de Gemeente Gouda wordt bekeken hoe we ‘Het Stadhuis’ als locatie zo goed mogelijk kunnen integreren in het totale event.

 

EEN IJSBAAN EVENT ORGANISEREN IN CORONA TIJD

Net als de gehele eventbranche heeft ook Grand Canyon eerst goed na moeten denken over alle beperkende maatregelen die de coronapandemie met zich meebrengen.

Mede daarom is gekozen voor een éénmalig aangepaste editie zonder (horeca) tent maar voor een sfeervol ‘open air’ ‘‘koek & zopie’ buitenterras.

 

Remko van der Hammen (directeur); Geeft aan blij te zijn een modus te hebben gevonden het event op een veilige en verantwoorde manier doorgang te kunnen laten vinden zonder daarbij in te boeten op kwaliteit van het event zelf. De afmeting van de baan zal exact hetzelfde zijn als voorgaande jaren.

 

meer informatie: www.goudseijsbaan.nl

Home