Goudse Haringparty in Gouwekerk succesvol

woensdag - 26 juni 2019
Goudse Haringparty in Gouwekerk succesvol

Afgelopen dinsdag 25 juni vond voor de negende keer de Goudse Haringparty plaats.

Ruim negen jaar geleden staken drie Goudse bedrijven de koppen bij elkaar om voortaan in Gouda een jaarlijkse haringparty te houden. Zij richtten daarvoor de Stichting Goudse Haringparty op.
Die organiseert de haringparty die steeds op een bijzondere locatie in de Goudse binnenstad wordt gehouden. Bij de organisatie is een hoofdrol weggelegd voor organisatiebureau Grand Canyon. Het is een besloten ondernemersbijeenkomst waarbij de deelnemende bedrijven hun goede relaties kunnen uitnodigen.

Dit jaar waren er 23 deelnemende bedrijven die zorgden voor ongeveer 280 aanwezige ondernemers.
Vorige jaren waren de Museumtuin en het voormalige Weeshuis als locatie gekozen. Dit jaar was de Gouwekerk het toneel. De aanwezigen konden tijdens de haring en andere hapjes ook nog genieten van de lopende tentoonstelling Bible Art. En met de hitte was het binnen in de kerk relatief koel en dus goed toeven.


De Goudse Haringparty werd om 16.45 uur geopend door Karel Baarspul, de voorzitter van de Stichting Goudse Haringparty. De samensteller van de tentoonstelling, Paul Koster, gaf nog een korte toelichting op de expositie.

Daarna barstte de haringparty los die tot ongeveer 20.30 uur duurde.

Home