Schaatsen in de Gouwekerk

woensdag - 14 november 2018
Schaatsen in de Gouwekerk

Recent is de Gouwekerk aan de Hoge Gouwe in Gouda verkocht aan een partij in Stolwijk. In diens opdracht onderzoekt projectontwikkelaar White House Development de (her-)bestemmingsmogelijkheden voor deze monumentale kerk van architect Dessing.
In samenspraak en overleg zijn tot die tijd nog wel verschillende activiteiten in het kerkgebouw mogelijk. Zo werd hier anderhalve week geleden het jaarlijkse kaasfeest van Sensation Kaas gehouden. 

Vanaf vandaag woensdag 14 november ligt er zelfs een heuse ijsbaan in de kerk. Een baan van 20 meter lang en 9 meter breed met achterin op het verhoogde stuk een horeca-gelegenheid. De organisatie van het geheel is in handen van het Goudse organisatiebureau Grand Canyon.
De ijsbaan blijft liggen van 14 november tot 16 december.


Daarna focust Grand Canyon zich op de aanleg van de schaatsbaan rondom het historische stadhuis op de Markt. Die moet open gaan van 19 december tot en met zondag 13 januari 2019.
Net als vorig jaar komt naast deze ijsbaan een grote koek-& zopietent. Een ideale en originele locatie voor een bedrijfsborrel ter gelegenheid van de afsluiting van 2018 of van de frisse start van 2019.

 

 

 


 

Home