Dekbed Discounter wil fysieke winkels openen

vrijdag - 2 november 2018
Dekbed Discounter wil fysieke winkels openen

Dekbed Discounter uit Gouda hoopt volgend jaar zijn eerste fysieke winkels in Nederlandse binnensteden te openen. De beddenshop ziet ruimte voor meerdere vestigingen op A-locaties, zo liet oprichter Niels Verwij recent weten aan RetailTrends.

Dekbed Discounter wil direct ‘vol gas’ geven met fysieke winkels door op verschillende plekken te openen. “Als je in elke grote stad een winkel hebt, heb je een duidelijke start”, zegt Verwij. “Je komt gelijk goed binnen.” Hij denkt aan in ieder geval zes à zeven winkels en noemt steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven als potentiële locaties.


Dekbed Discounter legt momenteel de laatste hand aan een showroom bij zijn hoofdkantoor aan de Gentseweg in Gouda. Daar kunnen klanten voor het eerst de bedden van de etailer uitproberen en productadvies krijgen. Consumenten kunnen daar wel alleen op afspraak terecht.

Op iets langere termijn wil Dekbed Discounter wellicht naar het buitenland, zegt Verwij verder. Maar voordat het zover is, wil hij stabiliteit bereiken met de webshop en winkels in Nederland. “Als je te snel gaat, behaal je nooit het maximale resultaat.” De snelgroeiende webshop is volgens hem rendabel, al worden ‘geen enorme winsten’ geboekt.

Home