Vrijbuiter in Gouda blijft open

dinsdag - 4 september 2018
Vrijbuiter in Gouda blijft open

Kampeerwinkel Vervat neemt twee vestigingen van de failliete branchegenoot Vrijbuiter over. Alleen de filialen in Gouda en Zaandam blijven open. Dat heeft het management van Vrijbuiter maandagmiddag te horen gekregen, schrijft het regionale nieuwsblad De Krant. De Vrijbuiter in Gouda maakt onderdeel uit van de GoStores op bedrijventerrein De Goudse Poort.

De curator van Vrijbuiter, dat ook winkels heeft in Roden en Roermond, heeft het nieuws nog niet bevestigd. Vorige week werd al bekend dat er nog één gegadigde over was voor de kampeerwinkelketen, die eind juli failliet werd verklaard. Tentenmerk De Waard vond in de Sunshine Group al een nieuwe eigenaar.


Vervat beschikt over een eigen megastore in Rotterdam, waar kampeerspullen worden verkocht. De nieuwe winkel van vijfduizend vierkante meter werd vorig jaar mei geopend.

Vervat zou ook interesse hebben gehad in de winkel in Roden, waar Vrijbuiter de meeste omzet wist te boeken. Het huurbedrag zou echter een te groot struikelblok vormen. De winkels en webshop van Vrijbuiter zijn sinds afgelopen weekend gesloten.

Home