Schoenenketen Omoda stapt over naar sameday delivery

woensdag - 10 januari 2018
Schoenenketen Omoda stapt over naar sameday delivery

Omoda is overgestapt naar een nieuwe bezorgpartner. De schoenenketen ruilt de diensten van PostNL in voor die van DHL.

De samenwerking met DHL stelt Omoda naar eigen zeggen in staat een stap te maken op het gebied van service en logistiek. Zo hebben klanten voortaan tot middernacht om een bestelling te plaatsen die de volgende dag wordt bezorgd. Voorheen lag de uiterste besteltijd op tien uur ’s avonds. Verder is de avondbezorging gratis voor klanten.

In maart gaat Omoda ook van start met sameday-delivery. Bestellingen die in de ochtend binnenkomen, kunnen dan nog dezelfde dag worden aangeboden. De retailer kan door de overstap ook gebruikmaken van de muren met pakketkluizen van DHL.

De overstap naar een andere bezorgpartner is volgens Omoda een van de stappen die dit jaar worden gezet om de service te optimaliseren. Vorig jaar liet Omoda al weten dat er werd geëxperimenteerd met robots in de winkel, terwijl het loyaliteitsprogramma Club Omoda een restyling kreeg.

In Gouda is een filiaal van Omoda gevestigd in de binnenstad aan de Zeugstraat.

Home