IJsbaan op de Markt in Gouda officieel geopend

donderdag - 21 december 2017
IJsbaan op de Markt in Gouda officieel geopend

Onder grote belangstelling van genodigden werd woensdagmiddag 20 december de ijsbaan rondom het stadhuis op de Markt in Gouda geopend. Er waren diverse sprekers die ingingen op de totstandkoming van deze bijzondere ijsbaan: een woordvoerder van Sport.Gouda, Remko van der Hammen van organisatiebureau Grand Canyon (verantwoordelijk voor de aanleg van de ijsbaan), een woordvoerder van hoofdsponsor Go-Stores en natuurlijk burgemeester Milo Schoenmaker.
Hij ontstak twee fakkels waarmee de kinderburgemeester Romaissa Magouh en sportwethouder Jan Willem van Gelder een openingsrondje reden.
Daarna werd nagepraat met een hapje en een drankje in de Koek- & Zopietent bij de ijsbaan.

Home