Met uw lidmaatschap van Gouda Onderneemt steunt u het werk van de ondernemersvereniging ten behoeve van het stimuleren van de Goudse en regionale economie. Daarbij ontmoet u andere Goudse ondernemers om te leren, te inspireren en om te netwerken. 

 

De kosten van een lidmaatschap zijn vanaf 175 euro per jaar, afhankelijk van de bedrijfsgrootte. In ruil daarvoor wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen door middel van nieuwsbrieven en wordt u uitgenodigd voor bijeenkomsten die voor de leden van Gouda Onderneemt worden georganiseerd. Uw lidmaatschap zorgt er ook voor dat de stem van ondernemend Gouda gehoord wordt, daar waar dat nodig is. Gouda Onderneemt ontplooit regelmatig lobby activiteiten op lokaal, regionaal en provinciaal niveau om het ondernemersklimaat in en rond Gouda te beschermen en te ontwikkelen. Daarbij zorgt Gouda Onderneemt voor de uitvoering van de Economische Agenda in Gouda die samen met de gemeente Gouda periodiek wordt geformuleerd. 

 

Overzicht contributiekosten

Aantal medewerkers Contributiebedrag 2022
Geen medewerkers € 175
Minder dan 10 medewerkers € 175
Meer dan 10 maar minder dan 25 medewerkers € 375
Meer dan 25 maar minder dan 50 medewerkers € 475
Meer dan 50 medewerkers € 575

 

Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren, ten minste 4 weken voor het einde van het kalender jaar.

Home