Tijdelijk terras of terrasuitbreiding? Dan heb je een akkoordverklaring nodig!

vrijdag - 16 april 2021
Tijdelijk terras of terrasuitbreiding? Dan heb je een akkoordverklaring nodig!

Zodra de terrassen weer open gaan, kan de horeca in Gouda hun terras tijdelijk uitbreiden of een tijdelijk terras maken. Om een tijdelijk terras of terrasuitbreiding te plaatsen heeft een horecaondernemer een akkoordverklaring nodig. Dat geldt ook voor horeca-inrichtingen die vorig jaar al een tijdelijk terras of tijdelijke terrasuitbreiding hebben gebruikt.

 

De afgelopen dagen heeft de gemeente veel nieuwe meldingen ontvangen. Nog niet alle horecagelegenheden die vorig jaar een tijdelijk terras hadden, hebben een melding tijdelijk terras voor dit jaar ingediend bij de gemeente.

  

Enkele handige vragen op een rijtje:

  • Hoe weet je of een tijdelijk terras akkoord is? 
    Veel meldingen zijn op dit moment in behandeling. De aanvrager ontvangt in de komende tijd via de e-mail het besluit waarin staat of de melding akkoord bevonden is door de gemeente.
Home