Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten (TONK)

vrijdag - 26 maart 2021
Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten (TONK)

Vanaf nu is het mogelijk om een Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK) aan te vragen als u geldzorgen heeft door de coronacrisis. 

Door de coronacrisis zijn veel mensen in financiële problemen gekomen. Zijn uw inkomsten sterk gedaald door de coronamaatregelen? En heeft u daardoor moeite met het betalen van uw huur, hypotheekrente en gas, water en elektriciteit? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten (TONK). 

 

Deze regeling is een vorm van bijzondere bijstand en wordt uitgevoerd door de gemeente. De ondersteuning is met terugwerkende kracht aan te vragen voor de periode van 1 januari tot 1 juli 2021. Meer informatie over deze regeling leest u op de pagina Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten  

Home