Ondersteuning bij online verkoop voor Goudse winkeliers

donderdag - 17 december 2020
Ondersteuning bij online verkoop voor Goudse winkeliers

Vanaf dinsdag zijn alle niet-essentiële winkels gesloten. Dat is een harde klap voor u als winkelier. De decembermaand is traditioneel de drukste maand van het jaar. De consument kan u als winkelier steunen door online of telefonisch bestellingen bij uw winkel te plaatsen. Als lokale ondernemer kunt u de consument meer zekerheid bieden over het op tijd bezorgen van bestellingen voor de feestdagen dan de bekende webshopgiganten.

 

Met verschillende campagnes en communicatie uitingen wordt het gepromoot om aankopen te doen bij de webwinkels van Goudse winkeliers. Zo heeft de gemeente Gouda in samenwerking met de SOG een promotievideo opgenomen om de webwinkels van de winkeliers in alle Goudse winkelgebieden onder de aandacht te brengen.

 

 

 

Er zijn in Gouda verschillende initiatieven om de lokale winkelier te ondersteunen bij online verkoop:

 

Kiesvoorlokaal.nl

Bij het bezoeken van de website www.kiesvoorlokaal.nl lijkt het voor consumenten alsof ze in Gouda aan het winkelen zijn. De website laat per winkelstraat of winkelcentrum in Gouda zien bij welke winkels het mogelijk is om online bestellingen te plaatsen.

 

Wilt u uw webwinkel kosteloos laten opnemen op de website? U kunt daarvoor contact opnemen met De Gouda via het telefoonnummer 0182-322 448 of het mailadres info@kiesvoorlokaal.nl. De website www.kiesvoorlokaal.nl is een initiatief van De Gouda.

Indien u nog geen webwinkel heeft, biedt De Gouda aan u kosteloos op weg te helpen bij het opzetten van een webwinkel.

 

Vanuitjehuis.nl

De website vanuitjehuis.nl biedt per branche een overzicht van de mogelijkheden om online bij winkels in Gouda te bestellen. Via de website kan de consument uw webwinkel eenvoudig vinden.

 

Wilt u uw webwinkel gratis aansluiten op deze website? U kunt uw webwinkel aanmelden via de website www.vanuitjehuis.nl/je-zaak-aanmelden. De website www.vanuitjehuis.nl is een landelijk initiatief van de websitedesigner nils&paul uit Gouda.

 

Bezorgen zonder Zorgen

Het Goudse bedrijf Bezorgen zonder Zorgen biedt pakketdiensten aan voor zowel kleine als grote ondernemingen. Gedurende de lockdown rekent het bedrijf speciale tarieven voor de Goudse winkeliers. Voor verzending van een pakket naar een adres in Gouda en directe omgeving wordt een tarief van €2,75 (excl. BTW) gerekend.

Indien u de zending voor 15.00 uur aangemeld, wordt het pakket de volgende dag door Bezorgen zonder Zorgen bezorgd bij de consument in Gouda of directe omgeving. De pakketdienst komt de zending bij u ophalen.

Zendingen buiten Gouda en directe regio zijn ook mogelijk, er is een landelijk dekkend netwerk beschikbaar. Kosten verbonden aan deze pakketten zijn € 7,-  (excl. BTW).

  

Wilt u gebruik maken van de services van Bezorgen zonder Zorgen? U kunt uw zendingen aanmelden via het ordersysteem van Bezorgen zonder Zorgen. Via het mailadres mina@bezorging.nu kunt u persoonlijke inloggegevens voor het ordersysteem aanvragen.

Bij vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf via het telefoonnummer 088-1011000.

 

Aan het speciaal tarief voor de winkeliers in Gouda zijn de volgende voorwaarden verbonden:

-        Het pakket wordt verzonden naar een adres in Boskoop, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Moordrecht, Reeuwijk, Reeuwijkdorp, Stolwijk en Waddinxveen.

-        Het pakket heeft een gordelomvang van max. 350 cm 1xL+2XB+2XH, een lengte van max. 275 cm en een gewicht van max. 35 kg.

-        Bij elkaar dienen de Goudse winkeliers minimaal 50 pakketorders per dag in bij het bedrijf Bezorgen zonder Zorgen. Bij een kleiner aantal orders zijn de bezorgdiensten met het speciaal tarief niet kostendekkend voor het bedrijf Bezorgen zonder Zorgen.

Home