Webinar: NOW 2.0 versus ontslag

donderdag - 25 juni 2020
Webinar: NOW 2.0 versus ontslag

De coronacrisis creëert nieuwe uitdagingen voor ondernemingen. Ook voor uw personeelsbeleid. Niet alleen het waarborgen van de continuïteit van uw onderneming, maar ook het hebben van een gezond personeelsbestand is een veel gehoord knelpunt.

Zo kan het uitblijven of terugvallen van omzet, ondanks de overheidsmaatregelen, maken dat u noodgedwongen keuzes moet maken met betrekking tot uw personeel. In de praktijk zien we dat ondernemers zich al snel richten op de korte termijn, het ontslaan van personeel. Echter, houd ook focus op de (middel)lange termijn. De vraag is of ontslag dan de beste oplossing is. Weet u als ondernemer wat te doen?

 

Speciaal voor dga’s, CFO’s, CEO’s, finance managers, controllers, HR managers, HR financials in het mkb organiseert Grant Thornton op dinsdag 30 juni van 15.00 uur tot 16.00 uur een webinar. Tijdens dit webinar gaan wij in op de laatste actuele ontwikkelingen met betrekking tot de NOW 2.0, maar ook op bedrijfseconomisch ontslag en alles wat daar bij komt kijken.

 

Binnen een uur bent u up-to-date over de meest belangrijke en praktische zaken rondom deze twee thema’s. U ontvangt praktische tips waarmee u direct aan de slag kunt en u krijgt de gelegenheid om tijdens de uitzending direct uw vragen te stellen. Na afloop ontvangt u per e-mail de opname van het webinar, de presentatieslides en de gestelde vragen inclusief bijbehorende antwoorden.


In het aankomende webinar worden de volgende actuele onderwerpen behandeld:

  • Kies ik voor het benutten van de NOW 2.0 of toch voor ontslag of een combinatie?
  • Wat zijn de voorwaarden voor het gebruik van NOW 2.0 en voor ontslag wegens bedrijfseconomische redenen?
  • Waar moet ik op letten als ik NOW 2.0 aanvraag?
  • Wat gebeurt er als ik NOW 2.0 heb aangevraagd en toch personeel ontsla?
  • Hoe verloopt een ontslagprocedure, waar moet ik op letten en wat zijn de kosten daarvan?
  • Wat is het gevolg van de verschillende vormen van ontslag?

 

Kunt u niet deelnemen aan dit webinar? Meld u dan toch aan. Enkele dagen nadat het webinar heeft plaatsgevonden, ontvangt u een opname van dit webinar.

 

AANMELDEN

Home