Webinar - NOW-verlenging & reorganisatie

vrijdag - 15 mei 2020
Webinar - NOW-verlenging & reorganisatie

Halsreikend wordt uitgekeken naar de verlenging van de NOW die op 1 juni 2020 moet ingaan. Daarom organiseert La Gro Geelkerken advocaten op woensdag 20 mei 2020 om 15.00 uur een webinar om antwoord te geven op alle vragen rond de verlenging van de NOW.

Zijn werkgevers verplicht om deel te nemen aan de verlenging als zij zich eerder voor de NOW hebben ingeschreven? In welke mate kan er gereorganiseerd worden? Zijn er inhoudelijke wijzigingen in het steunpakket? Hoe zit het met concernverhoudingen? In een uur wordt u bijgepraat over alle wijzigingen en kunt u al uw vragen stellen aan onze experts. Het webinar is er immers juist voor bedoeld dat kort de belangrijke punten worden toegelicht en ruim baan wordt gegeven voor alle vragen. 

     

Meld u aan voor het gratis webinar!

     

Datum en tijdstip

Woensdag 20 mei
15.00 - 16.00 uur

     

Home