Zakpalen langer omlaag

zondag - 19 april 2020
Zakpalen langer omlaag

Foto: Theo Krins

 

Om flexibele bevoorrading van de detailhandel en het bezorgen door restaurants te faciliteren zijn de tijden waarop de zakpalen omlaag staan, vanaf het begin van de Coronacrisis aangepast. Op verzoek van ondernemers zijn deze tijden deze week nog verder uitgebreid. Zo heeft de gemeente Gouda bekend gemaakt.

 

"Wel krijgt de gemeente klachten van inwoners over het parkeren van voertuigen, zoals auto’s, scooters en fietsen voor het bezorgen of afhalen van eten. Natuurlijk zijn de in het algemeen geldende verkeersregels van toepassing", aldus een woordvoerster van de gemeente.

 

Mocht blijken dat horeca ondernemers echt tegen onoverkomelijke parkeerproblemen aanlopen voor het kunnen bevoorraden van de auto om eten te kunnen bezorgen, dan kunnen ze hiertoe een gemotiveerd verzoek indienen bij de gemeente. Ze hebben hierover een brief gekregen van de gemeente.

Home