UWV opent NOW loket

dinsdag - 7 april 2020
UWV opent NOW loket

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is er een nieuwe regeling. De tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Werkgevers kunnen vanaf maandag 6 april 2020 9:00 uur een aanvraag doen.

De NOW is bedoeld om werkgevers die te maken hebben met omzetverlies tegemoet te komen. Hierdoor kunnen zij hun werknemers met een vast en met een flexibel contract doorbetalen. De NOW komt in plaats van de regeling voor werktijdverkorting. De regeling werktijdverkorting is dus gestopt.

 

Lees hier de volledige tekst van de NOW-regeling

 

 

Meer informatie en aanvragen?

 

Als u vragen heeft over de NOW, dan kunt u op werkdagen bellen met UWV Telefoon NOW. Zij zijn op 6 en 7 april langer voor u open. UWV Telefoon NOW is dan van 8:00 tot 19:00 bereikbaar via 088 - 898 20 04. Houd uw loonheffingennummer bij de hand. 

Home