Hoe waarborgt u de continuïteit van uw onderneming tijdens de coronacrisis?

vrijdag - 27 maart 2020
Hoe waarborgt u de continuïteit van uw onderneming tijdens de coronacrisis?

 Door de gevolgen van de coronacrisis kan de continuïteit van uw onderneming in gevaar komen. Aan welke aspecten moet u denken en welke maatregelen kunt u nemen om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen? Grant Thornton heeft voor u een overzicht samengesteld van de belangrijkste aandachtspunten op gebied van risicomanagement, maatschappelijke impact en financiering.

De situatie rondom het coronavirus COVID-19 blijft evolueren en het advies aan ondernemingen over hoe te reageren wordt voortdurend bijgewerkt. De maatregelen die de overheid neemt hebben op iedere Nederlander impact. Blijf als ondernemer op de hoogte via de Grant Thornton coronavirus hub.
Home