Webinar - nakomen van contracten in tijden van crisis

donderdag - 26 maart 2020
Webinar - nakomen van contracten in tijden van crisis

Maandag 30 maart, 15.00 uur tot 16.00 uur
Webinar: Nakomen van contracten in tijden van crisis

Om ondernemers onder druk te behoeden voor fouten en de gevolgen daar van staat het tweede corona-webinar van La Gro Geelkerken in het teken van contractenrecht. De specialisten van La Gro Geelkerken gaan in op tal van contractuele onderwerpen: wanneer is er sprake van overmacht en wanneer van onvoorziene omstandigheden? Wat is het verschil tussen beiden? En wat zijn de gevolgen van deze begrippen? Hoe leg ik de inhoud van mijn overeenkomsten uit, wat zijn de gevolgen en kan de inhoud nog gewijzigd worden? Waar moet ik op letten in de verhoudingen met mijn contractspartijen, wat kan wel en wat kan niet?

Het webinar is voorts vooral bedoeld om u gelegenheid te geven om vragen te stellen en cases voor te leggen aan onze specialisten.

  


Aankomende webinars
De aankomende periode biedt helaas nog veel (juridische) onzekerheid. Wij blijven u graag op de hoogte over de komende webinars  waarbij u de mogelijkheid krijgt om uw vragen te laten beantwoorden door de advocaten van La Gro Geelkerken. Op dit moment zijn de onderstaande webinars gepland;

  • Nakomen van contracten in tijden van crisis (30 maart)
  • Financieringsmogelijkheden in tijden van crisis (6 april)
  • Bedrijven in moeilijkheden (datum nog niet bepaald)
  • Vervolg webinar 'Maatregelen voor de arbeidsmarkt'
    (na bekendmaking van de wetteksten door de overheid)
Home