De resultaten van de enquête

donderdag - 26 maart 2020
De resultaten van de enquête

De enquête is door ruim 250 ondernemers ingevuld! Een prachtig resultaat. Uit de antwoorden kwamen een aantal knelpunten zeer opvallend in naar voren; de behoefte aan informatie, zowel algemeen, maar zeker ook voor individuele vragen, is groot. Om naast algemene informatievoorziening via de site, ook aan die individuele informatiebehoefte tegemoet te komen hebben we een aantal expertise teams kunnen samenstellen. Goudse professionals stellen hun kennis en kunde belangeloos ter beschikking aan mede ondernemers!

Veel ondernemers geven aan zich zorgen te maken over hun liquiditeit, maar lijken soms niet goed te weten hoe ze moeten bepalen hoe groot het tekort over een paar weken precies gaat zijn. En niet altijd weet men hoe gebruik gemaakt kan worden van de door de overheid en de banken geboden mogelijkheden. Hiermee kunnen de ondernemers in de expertise teams u helpen.

Expertise teams
Wilt u hulp van een van de ondernemers in het expertise team? Dan kunt u via het contactformulier op de site uw vraag stellen. Uiteraard wordt er met uw vraag vertrouwelijk om gegaan. We laten u weten aan welk(e) lid/leden van het expertise team we uw vraag gaan voorleggen, zodat u weet met wie u te maken heeft.
We hebben teams op het gebied van financiële vraagstukken, belastingspecialisten, arbeidsrecht specialisten, zzp specifiek, verzekeringstechnisch, bedrijfsvoering en crisismanagement en communicatie. De teamleden zijn veelal werkzaam bij vooraanstaande bedrijven. 

 

U kunt met uw vragen te recht bij de leden van het expertise team.

 

Neem contact op via het contactformulier

 

(mocht je browser het openen van de link niet toestaan stuur dan een mail naar info@gouda-onderneemt.nl met je contactgegevens, inclusief telefoonnummer en je vraag)

Home