Contact met het expertteam?

dinsdag - 22 december 2020
Contact met  het expertteam?

Uit de eerdere enqutes kwamen een aantal knelpunten zeer opvallend in naar voren; de behoefte aan informatie, zowel algemeen, maar zeker ook voor individuele vragen, is groot.  Dat heeft er toe geleid dat we naast algemene informatievoorziening via de site, ook aan die individuele informatiebehoefte tegemoet wilden komen en daarom hebben we een aantal expertteams samengesteld. Goudse professionals stellen hun kennis en kunde belangeloos ter beschikking aan mede ondernemers!

 

Ook uit de vervolg-enquete blijkt dat ondernemers behoefte hebben aan praktische hulp, bijvoorbeeld; advies op gebied van HRM, business coaching, hulp bij het invullen van formulieren, hulp bij onderhandeling met vastgoedeigenaren en niet altijd weet men of men gebruik kan maken van de door de overheid en de banken geboden mogelijkheden en hoe dit dan aan te vragen. Hiermee kunnen de ondernemers in de expertteams u helpen.


Expertteams
Wilt u hulp van een van de ondernemers in het expertteam? Dan kunt u via het contactformulier op de site uw vraag stellen. Uiteraard wordt er met uw vraag vertrouwelijk om gegaan. We laten u weten aan welk(e) lid/leden van het expert team we uw vraag gaan voorleggen, zodat u weet met wie u te maken heeft.
We hebben teams op het gebied van financiële vraagstukken, belastingspecialisten, arbeidsrecht specialisten, zzp specifiek, verzekeringstechnisch, bedrijfsvoering en crisismanagement en communicatie. De teamleden zijn veelal werkzaam bij vooraanstaande bedrijven. 

 

U kunt met uw vragen te recht bij de leden van het expertteam.

 

Neem contact op via het contactformulier

 

(mocht je browser het openen van de link niet toestaan stuur dan een mail naar info@gouda-onderneemt.nl met je contactgegevens, inclusief telefoonnummer en je vraag)

Home