Corona enquête - ondernemers Gouda

vrijdag - 20 maart 2020
Corona enquête - ondernemers Gouda

We willen je vragen de enquête over de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers van het Projectteam Informatievoorziening aan Ondernemers Gemeente Gouda en Gouda-Onderneemt! in te vullen.

 

Gouda Onderneemt en de gemeente Gouda willen gezamenlijk het bedrijfsleven in Gouda zo goed mogelijk ondersteunen in de coronacrisis en daarom wordt gewerkt aan de inrichting van een projectteam. Hierbij wordt ook samengewerkt met INTO business, winkelcentrum Bloemendaal enz, enz.

Het projectteam heeft als doel de problemen in kaart te brengen en informatie over mogelijkheden zoals overheidssteun beschikbaar te maken voor ondernemers. Er zal worden samengewerkt met een breder team van de gemeente Gouda, Team Bevolkingszorg en de afdelingen EZ en Werk & Inkomen.

Het projectteam is voor alle ondernemers in Gouda, MKB, ZZP, detailhandel, horeca en culturele instellingen.

 

Om te weten waar je als ondernemer in Gouda behoefte aan hebt, waar je tegenaan loopt en wat je vragen zijn, vragen we je de enquête in te vullen.

 

De enquête is volledig anoniem. Heb je vragen aan het Projectteam, neem dan contact met ons op via info@gouda-onderneemt.nl  Vragen in de enquête zien we natuurlijk wel maar dan we weten niet wie de vraagsteller is en kunnen we niet antwoorden.

 

Alvast hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête!

 

 

Home