Save the date - DPG Duurzaamheidsplaform Gouda

donderdag - 21 november 2019
Save the date - DPG Duurzaamheidsplaform Gouda

In de circulaire economie draait het om het maximaliseren van de herbruikbaarheid van grondstoffen en producten, en het minimaliseren van waardevernietiging. Anders dan in ons huidige lineaire systeem, waarin grondstoffen worden omgezet in producten die aan het einde van hun levensduur worden vernietigd! Voor zo’n circulaire economie moet het roer om ‒ maar wel binnen de context van de huidige realiteit. Hoe? Daarover gaat de volgende DPG-bijeenkomst. We hebben opnieuw een perfecte locatie en spreker, en verwachten ook weer goede vragen en inbreng van u. U krijgt nog meer informatie, maar zet de datum alvast in uw agenda: donderdag 21 november 2019.

Zeker zijn van een plek? Meldt u nu vast aan

Home