Uitnodiging: Miljoenenontbijt VNO-NCW RijnGouwe

woensdag - 18 september 2019
Uitnodiging: Miljoenenontbijt VNO-NCW RijnGouwe

Ondernemer op de troon

TIJD

7:00 – 9:30 uur

LOCATIE

Goudse Schouwburg, Boelekade 67
2806 AE GOUDA

 

VNO-NCW RijnGouwe nodigt u uit voor het jaarlijkse Miljoenenontbijt. Op woensdag 18 september bent u van harte welkom in de Goudse Schouwburg.

 

Rabobank, Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs en Ruimbaan Uitzendbureau maken het evenement mede mogelijk.

 

Op Prinsjesdag zal koning Willem Alexander de troonrede uitspreken en bekend maken wat de plannen van de regering zijn. Stel dat jij als ondernemer op die troon zou zitten? Zou je dan graag iets anders voorlezen? Zou je de miljoenen euro’s aan belastinggeld anders willen besteden?

 

Deze vraag staat centraal op onze Miljoenenontbijten die VNO-NCW West traditiegetrouw in de regio organiseert. Ook dit jaar gaan we in op wat de maatregelen van het kabinet voor uw organisatie betekenen.

 

Het thema op het Miljoenenontbijt RijnGouwe is infra. Samen met een volle zaal ondernemers bespreken we de impact van de Miljoenennota en gaan daarbij specifiek in op de bereikbaarheid en infrastructuur. Floor Vermeulen, gedeputeerde verkeer en vervoer bij de provincie Zuid-Holland, deelt zijn perspectief en schetst de gevolgen voor de regio.

 

Het belooft een mooie ochtend te worden! U wordt voorzien van actuele kennis en het is tevens een uitstekende gelegenheid om mede-ondernemers te ontmoeten en nadere contacten te leggen op deze unieke regionale bijeenkomst!

 

Aanmelden

Introducees zijn van harte welkom. Aanmelden is mogelijk via: rijngouwe@vno-ncwwest.nl

Home