Minisymposium Wet milieubeheer met Ed Nijpels

donderdag - 28 maart 2019
Minisymposium Wet milieubeheer met Ed Nijpels

De regelgeving rondom het terugbrengen van energieverbruik verandert snel. Wetgeving die ondernemers aanzet tot het nemen van rendabele maatregelen vraagt om een toelichting. Omdat veel ondernemers door de duurzame bomen vaak het bos niet meer zien, organiseert DPG, samen met andere duurzaamheidsplatforms in Midden-Holland, de gemeenten in Midden-Holland en ODMH, op 28 maart 2019 een minisymposium ‘Wet milieubeheer, de omgekeerde bewijslast’ in de Goudse Schouwburg.

Hoofdspreker is Ed Nijpels, voorzitter van de borgingscommissie en voorzitter van het Klimaatberaad.  Benieuwd welke invloed de Wet milieubeheer heeft op úw bedrijfsvoering? Kom naar het minisymposium. Het start om 16.30 uur (inloop van 16.00 uur). Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Home