Kom binnen bij Bedrijven

maandag - 11 maart 2019 - zaterdag - 16 maart 2019
Kom binnen bij Bedrijven

Hoe vinden bedrijven en organisaties in Het Groene Hart de werknemers, stagiairs en vrijwilligers die ze nodig hebben? En hoe komen werkzoekenden aan een baan, studenten aan een stage of vrijwilligers aan een nieuwe uitdaging? Bij Kom Binnen Bij Bedrijven. Hét evenement in Het Groene Hart waar je elkaar tegenkomt. 

Van maandag 11 maart tot en met zaterdag 16 maart 2019 zetten bedrijven en organisaties hun deuren open. En iedereen die in die bedrijven en organisaties geïnteresseerd is, nu of later, kan binnenkijken. Vorig jaar ontvingen 300 bedrijven in de regio meer dan 1000 geïnteresseerden. En dat leverde veel kliks op!

Doe dit jaar (weer) mee. Dat is heel makkelijk en het kost niets. Schrijf uw bedrijf of organisatie nu in. En als je wilt binnenkijken, stuur dan een mail aan de projectleider van je gemeente dan krijg je een reminder als de inschrijving start. 

Home