Culturele Business Borrel - Museum Gouda

dinsdag - 5 maart 2019
Culturele Business Borrel - Museum Gouda

De directies van de Goudse Schouwburg, Cultuurhuis De Garenspinnerij, Bibliotheek Gouda en Museum Gouda nodigen u van harte uit voor de derde editie van de Culturele Business Borrel

 

Ontmoeten, informatie delen, kansen tot samenwerking ontdekken en vooral je netwerk vergroten. Dat is kort gezegd het doel van de Culturele Business Borrel die deze keer op 5 maart van 17.00 tot 19.00 uur plaatsvindt in Museum Gouda. De C4 zet zich graag in om bedrijven, culturele organisaties én de Goudse politiek met elkaar te verbinden.

 

Marc de Beyer is gastheer en verwelkomt u in Museum Gouda. Wethouder Thierry van Vugt spreekt over het belang van kunst en cultuur voor de stad. Daarna laten we u graag kennis maken met het werk achter de schermen van de C4; we organiseren korte ontmoetingen met medewerkers van de Garenspinnerij, schouwburg, museum en bibliotheek. Uiteraard is er daarna alle ruimte om elkaar te spreken tijdens de borrel.

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via culturelebusinessborrel@goudseschouwburg.nl

 

Home