DPG-bijeenkomst ‘Onderwijs & arbeidsmarkt’ met Doekle Terpstra

donderdag - 7 februari 2019
DPG-bijeenkomst ‘Onderwijs & arbeidsmarkt’ met Doekle Terpstra

De ontwikkeling naar een meer duurzame en circulaire samenleving vraagt van bedrijven nieuwe competenties. Maar het onderwijs en de arbeidsmarkt zijn daar nog maar beperkt op ingesteld. Welke mensen heeft ú in de nabije toekomst nodig? En hoe kunnen we aansluiting vinden met het onderwijs?

Daarover gaat onze komende bijeenkomst, die we samen met mboRijnland organiseren. Hoofdspreker is Doekle Terpstra, voorzitter van Uneto/VNI en sterk betrokken bij het beroepsonderwijs. De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 7 februari 2019 bij mboRijnland (Groen van Prinsterersingel 52, 2805 TE Gouda), en start om 16.30 uur. Omdat het zo'n belangrijk thema vinden, bieden we deze bijeenkomst gratis aan. Dus u kunt een introducé meenemen.

Aanmelden

Home