Gouds symposium Diversiteit en arbeidsmarkt

dinsdag - 22 januari 2019
Gouds symposium Diversiteit en arbeidsmarkt

De gemeente Gouda streeft een inclusieve samenleving na. Een samenleving waarin iedereen meedoet, ongeacht bijvoorbeeld afkomst, geaardheid, religie of handicap. Elk mens heeft talenten. En elk talent is meer dan welkom om bij te dragen aan onze mooie stad. Een stad waar het goed wonen, werken en ontspannen is. En een stad waarin voor discriminatie geen plek is.

De werkvloer is bij uitstek de plek waar mensen met verschillende achtergronden aan de slag kunnen. Voor talenten is het de mogelijkheid om te laten zien wat ze kunnen. En voor werkgevers is het de mogelijkheid om optimaal te profiteren van verschillen tussen mensen. De samenleving is divers, dus een divers personeelsbestand biedt een kans om optimaal bij diverse klanten of diverse doelgroepen aan te sluiten. Zie daar de win-win.

 

Symposium ‘Diversiteit en arbeidsmarkt’
Wanneer? Dinsdagavond 22 januari, 20.00 - 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Waar? De Garenspinnerij, Turfsingel 34a - Gouda

 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Home