Maatschappelijke beursvloer

donderdag - 1 november 2018
Maatschappelijke beursvloer

Het Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Goudse Maatschappelijke Beursvloer.


Datum:            1 november 2018
Locatie:           Goudse Verzekering, Bouwmeesterplein 1, Gouda
Tijd:                17.00 uur – 20.00 uur

 
Draag bij aan de Goudse samenleving
Bedrijven en maatschappelijke organisaties zijn elkaars bondgenoten in het creëren van een bloeiende lokale samenleving. Samen maken zij Gouda tot een sociale stad waarin mensen en organisaties naar elkaar omkijken.
De Maatschappelijke Beursvloer draagt daar aan bij. Het is een goede gelegenheid voor bedrijven en organisaties om elkaar te ontmoeten en in een informele sfeer diensten, producten, materialen en menskracht uit te wisselen. Wat de één te bieden heeft, is misschien precies wat de ander zoekt.En allemaal met gesloten beurs, in de dynamische sfeer van een beursvloer. Om 17.30 uur wordt de beursvloer met een gongslag geopend en na 1,5 uur ook weer op deze manier afgesloten.

Maatschappelijk betrokken ondernemen
De maatschappelijke beursvloer is voor bedrijven een gelegenheid om maatschappelijke betrokkenheid en sociaal ondernemen vorm te geven. Voor organisaties is het een gelegenheid contact te leggen met bedrijven en een netwerk op te bouwen.

Wilt u meer weten?
Op de website van het VIP (www.gouda.nl/vip)vindt u een filmpje van de vorige editie van de maatschappelijke beursvloer. Hier kunt u zich ook zich opgeven als deelnemer. Op de website vindt u ook meer  informatie over de andere werkzaamheden van het VIP. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Marjo van Loon 06 43385375 of met Heleen Schuurmans, tel 06 43385468 en Mary Geerts, tel 06 43385330.

Home