DPG Bijeenkomst De UN Sustainable Development Goals en uw bedrijfsstrategie

woensdag - 2 mei 2018
DPG Bijeenkomst De UN Sustainable Development Goals en uw bedrijfsstrategie

Graag laten wij u alvast weten dat op woensdag 2 mei de voorjaarsbijeenkomst van het Duurzaamheidsplatform Gouda gepland staat. Inmiddels zijn de voorbereidingen al in volle gang en het belooft andermaal een interessante sessie te worden. Het thema van deze bijeenkomst is:
 

De UN Sustainable Development Goals en uw bedrijfsstrategie
Hoe kunt u de SDG's toepassen?


Hoewel wij de exacte invulling van de bijeenkomst nog even geheim houden, kunnen wij ons best voorstellen dat een dergelijk thema bepaalde beelden of vragen bij u oproept. Laat ons vooral weten wat u graag de revue wilt zien passeren tijdens deze bijeenkomst of welke vragen u nu al heeft.

Omdat het interactieve gedeelte van het programma wat meer tijd vraagt dan eerdere editie, beginnen wij een uur eerder dan gebruikelijk. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor de deelnemers van DPG. De ontvangst is om 15:00 uur en we sluiten het programma als vanouds rond 18:00 uur af onder het genot van een borrel.

Reserveer deze bijeenkomst nu alvast in uw agenda!

Home