Ondernemersprijs Midden-Holland 2018, de winnaar is...

dinsdag - 9 januari 2018
Ondernemersprijs Midden-Holland 2018, de winnaar is...

Inspirerende ondernemersverhalen, een enthousiaste betrokken gastvrouw Anita Witzier en effectief netwerken en blijken opnieuw dé ingrediënten te zijn voor een geslaagde Ondernemersprijs. In de prachtig ingerichte zaal van De Goudse Schouwburg kwamen ruim 550 belangstellenden bijeen om mee te maken hoe negen bijzondere ondernemingen in het zonnetje werden gezet. De genomineerde bedrijven zijn allen gevestigd in de deelnemende gemeentes, te weten: gemeente Gouda, gemeente Zuidplas, gemeente Waddinxveen, gemeente Bodegraven Reeuwijk en gemeente Krimpenerwaard.

 

Allemaal winnaars

Gezien de grote diversiteit van de genomineerde bedrijven kan worden gesteld dat zij allemaal winnaar zijn. Voor deze avond echter had de jury een keuze gemaakt in de diverse categorieën wie een award en titel ‘Onderneming van het Jaar’ mee naar huis mocht nemen. Goudse ondernemingen wonnen twee van de drie categorieën.

 

In de categorie Detailhandel & Horeca streden Paul Janssen, Mark Maree en Victor Schuwer van De Zalm Horeca Groep uit Gouda, de familie Rietveld van Boerderij en Slagerij Rietveld uit Bodegraven en Janny en Bas Molenaar en René Melching van Oogzorg Bastiaan Optiek om de titel. Aan deze laatsten werd door de burgemeester van de gemeente Waddinxveen, Evert Jan Nieuwenhuis, de felbegeerde prijs uitgereikt.

 

Als winnaar in de categorie MKB werd Carapax IT uit Gouda aangewezen door juryvoorzitter notaris Nicole Stigter. Addy Borst en Ronald van Vliet waren hiervoor genomineerd samen met Stephanie en Manfred van Munster en Jeroen van den Berg van Van Munster & Zn. Sanitair, eveneens uit Gouda en Rene Jansen, Jan Korevaar en Robert Nobel van Zilvertron B.V. uit Schoonhoven. De prijs werd uitgereikt door Wethouder van de gemeente Gouda Jan de Laat.

 

Genomineerden in de categorie Grootzakelijk waren van Excent Tandtechniek Gouda, Van der Loo Yacht Interiors Waddinxveen en Wim, Hans en Marco Koolhaas van LKP Plants uit Moerkapelle. De trotse directie van Excent Tandtechniek mocht de award uit handen van ‘hun’ wethouder de Laat ontvangen.

 

Succesverhalen

Tijdens deze vierde editie bleek weer eens hoeveel kwalitatieve bedrijven in de regio Midden Holland zijn gevestigd en hoe belangrijk het is om met elkaar samen te werken. Het netwerkgedeelte van de avond werd dan ook bijzonder goed benut en was een uitgelezen gelegenheid om elkaar de hand te schudden voor een succesvol 2018.

Home