Drukbezochte bijeenkomst bij Centric

woensdag - 7 februari 2018
Drukbezochte bijeenkomst bij Centric

Gezamenlijke bijeenkomst bij Centric druk bezocht

Op dinsdag 6 februari waren de leden van zowel de Goudse Business Club als de leden van Gouda Onderneemt welkom bij een speciale bijeenkomst in het hoofdkantoor van Centric in Gouda. Het welkomstwoord was van Ronald Botteman, directielid van Centric, volgens Nico Voogt (voorzitter Gouda Onderneemt) een van de mooiste bedrijven in Gouda. Met zo'n 100 aanwezige ondernemers was de bijeenkomst druk bezocht.

 

Onderwerp van de bijeenkomst was cyber security en machine learing. Coco van der Velde (Business Development Manager van Centric) nam ons mee in de wereld van cyber crime en cyber security. Zo gebruikt Centric zelf een 'serious game' om de eigen meer dan 4000 medewerkers bewust te maken van risico's. De wetenschap dat waarschijnlijk veel van deondernemers in de zaak wel eens gehackt is, maar daarvan niet op de hoogte is, kwam velen als een verrassing.

 

Coco van der Velden - Centric

Coco van der Velden

 

Quirijn van der Goes gaf een inkijk in de mogelijkheden van big data, of eigenlijk, de mogelijkheden die data biedt in de eigen onderneming. Dat het niet gaat om wat je er mee kunt, maar wat je er mee wilt veranderen. Voorbeelden van het combineren van data om verrassende oplossingen en inzichten te krijgen te over. Zijn oproep om toch vooral goed naar de eigen data te kijken om te zien hoe het kan werken voor de toekomst van de eigen onderneming inspireerde veel mensen. Tijdens de afsluitende borrel werd dan ook veel nagepraat over de verkregen inzichten.

 

Quirijn van der Goes - Centric

Quirijn van der Goes

 

Home