Druk bezochte XL bijeenkomst Gouda Onderneemt

dinsdag - 11 december 2018
Druk bezochte XL bijeenkomst Gouda Onderneemt

XL bijeenkomst in teken van toekomst

In de monumentale Sint-Janskerk in Gouda hield Gouda Onderneemt op 1 december de eindejaars XL bijeenkomst voor ondernemend Gouda. Tijdens deze bijeenkomst werd burgemeester Milo Schoenmaker bedankt voor zijn grote betekenis voor het de Goudse economie en ondernemersklimaat. Zijn constuctieve, op samenwerking gerichte inzet is door de ondernemers zeer gewaardeerd. Hij kreeg uit handen van voorzitter Nico Voogt een in glas gegraveerd stadhuis van Gouda als aandenken. Milo Schoenmaker neemt op 15 januari 2019 afscheid als burgemeester van Gouda.

 

Het Goudse stadhuis in glas

 

Nico Voogt stond als voorzitter van Gouda Onderneemt stil bij de geschiedenis van Gouda Onderneemt en de vele zaken die inmiddels bereikt zijn en de toekomst van samenwerking op ondernemersgebid: Midden-Holland Onderneemt.

 

Daarna was het woord aan Igor Beuker, multi ondernemer. Hij nam de aanwezigen mee op een bijzondere maar soms ook verontrustende reis naar de toekomst, welke dichterbij is dan we denken. Uiteindelijk gaat het niet meer om de techniek, maar om de mindset, de cultuur als bepaler van onze samenleving. Hij duidde de ontwikkeling van zelfrijdende auto’s, van 3D printing, van 24 online zijn, van de vele ontwikkelingen die de 4e industriële revolutie waar we nu midden in zitten met zich mee brengt. Alles gaat veranderen. 

Milo Schoenmaker neemt afscheid

Nico Voogt ligt Gouda Onderneemt toe

Igor Beuker over de verandering die toekomst heet

De Sint-Janskerk

 

Home