Wethouder Thierry van Vugt en Gouda Onderneemt voorzitter Lisette Hogenelst reiken opbrengst Goudse Haringparty uit aan goede doelen!

woensdag - 21 juni 2023
Wethouder Thierry van Vugt en Gouda Onderneemt voorzitter Lisette Hogenelst reiken opbrengst Goudse Haringparty uit aan goede doelen!De opbrengst die tijdens de Goudse Haringparty op 20 juni jl., onder andere met de veiling van een vaatje nieuwe haring, door ondernemers bijeen gebracht, werd is vandaag uitgereikt aan de Non-foodbank Gouda en het Kinderfonds Brede School Gouda.

Tijdens de Haringparty boden diverse Goudse ondernemers mee op een vaatje nieuwe haring. Gewonnen werd er uiteindelijk door VOF Gouds Geluk. Samen met de opbrengst van de kaartverkoop en aangevuld uit de bijdrage van sponsoren VOOGT B.V. Grant Thornton Netherlands en ABN AMRO Bank N.V. Amro Bank, konden de goede doelen vandaag ieder een cheque twv € 3.000,= in ontvangst nemen.
De Goudse Haringparty werd door Gemeente Gouda en Gouda Onderneemt in samenwerking met de Stichting Goudse Haringparty georganiseerd bij Gouwestrand op Goudasfalt.

Home