Goed bezochte Goudse Haringparty met prachtig resultaat voor goede doelen!

woensdag - 21 juni 2023
Goed bezochte Goudse Haringparty met prachtig resultaat voor goede doelen!

Foto: Lima Fotografie

 

De door de gemeente Gouda en Gouda Onderneemt, in het kader van de bedrijvendag, georganiseerde Goudse Haringparty werd, ondanks de regen, goed bezocht en leverde een mooi bedrag op voor de Non-Foodbank Gouda en het Kinderfonds Brede School.

 

Diverse ondernemers boden mee op een vaatje nieuwe haring. Samen met de opbrengst van de kaartverkoop, aangevuld uit de bijdrage van sponsoren Voogt BV, Grant Thornton en ABN Amro Bank, kan € 6.000,= over de twee goede doelen worden verdeeld.

 

Het winnende bod kwam van Ruud Bakker van vof Gouds Geluk. Goudse Geluk Festival is een muziek, food en entertainment festival voor jong en oud dat twee keer per jaar op GOUDasfalt wordt georganiseerd. De volgende editie is op 1, 2 en 3 september met o.a. een speciaal vrijdagmiddagborrel arrangement voor bedrijven. 

 

Naast de veiling en volop haring én tijd om te netwerken, was er ook in een inhoudelijk programma. Tijdens een tweegesprek gingen wethouder Michiel Bunnik en Gouda Onderneemt voorzitter Lisette Hogenelst in op de thema’s; meer ruimte voor bedrijven, het Servicepunt Energietransitie voor Bedrijven en het belang van belangenbehartiging.

 

De Goudse Haringparty werd in samenwerking met de Stichting Goudse Haringparty georganiseerd bij Gouwestrand op Goudasfalt. Voor meer foto's klik hier 

Home