Lisette Hogenelst nieuwe voorzitter Gouda Onderneemt

woensdag - 9 november 2022
Lisette Hogenelst nieuwe voorzitter Gouda Onderneemt

Het bestuur van Gouda Onderneemt heeft Lisette Hogenelst gevraagd voorzitter van Gouda Onderneemt te worden.
Sinds het vertrek van Nico Voogt in mei van dit jaar heeft Gerard van Nieuwpoort deze rol ad interim ingevuld. Het beoogde voorzitterschap van Lisette Hogenelst zal tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering op 15 december aan de leden worden voorgelegd.

 

Lisette Hogenelst heeft ruime bestuurlijke ervaring bij onder meer de RAI, RHID, VBG en Gouwezaken. Daarnaast is zij ambassadeur van MBO Rijnland en is zij actief geweest in de jury van de Ondernemersprijs Midden-Holland.

Sinds 2007 is Lisette directeur en mede-eigenaar van het familiebedrijf Fugo, met vestigingen in Gouda en Maarssen.

 

Lisette zal in haar rol als voorzitter van Gouda Onderneemt zoeken naar verbinding tussen partijen en generaties. Zij wil, lokaal en regionaal, de samenwerking versterken en ambassadeur zijn van een leven lang leren met en van elkaar.

 

Ook Frank Rossel is bereid gevonden toe te treden tot het bestuur. Hij zal als algemeen bestuurslid de portefeuille Arbeidsmarkt vervullen. Frank Rossel is algemeen directeur bij Promen.

 

Het bestuur van Gouda Onderneemt is met deze nieuwe bestuursleden weer op volle sterkte en verheugt zich op een positieve en productieve samenwerking.

 

Leden van Gouda Onderneemt ontvangen de uitnodiging voor de algemene ledenvergadering. 

Home