Jan Willem van der Wolf aangesteld als directeur Gouda Onderneemt

donderdag - 27 oktober 2022
Jan Willem van der Wolf aangesteld als directeur Gouda Onderneemt

Voor de verdere professionalisering en het versterken van de vereniging is Jan Willem van de Wolf aangesteld als directeur van Gouda Onderneemt. Van der Wolf is reeds enkele jaren actief voor Gouda Onderneemt als programmamanager en beschikt daardoor over veel inhoudelijke kennis en een uitstekend netwerk.

 

Met het aanstellen van een directeur kiest het bestuur voor een nieuwe opzet die past bij de groeiende rol van Gouda Onderneemt binnen Gouda en de regio. Daarnaast wordt ook de taakverdeling binnen het bestuur aangepast, waarbij de bestuursleden ieder een eigen portefeuille beheren, die past bij hun achtergrond en het aandachtsgebied dat zij binnen het bestuur vertegenwoordigen. Van der Wolf draagt daarbij zorg voor de inhoudelijk ondersteuning, het verzorgen van de samenhang van de onderwerpen en het bewaken van het totale economische actieprogramma.

 

Met de keuze voor deze nieuwe opzet en de aanstelling van Van der Wolf is er een verschuiving van taken voor de voorzitter, waarvoor een vacature is. 

Home