KVK Dossier Prinsjesdag 2022

vrijdag - 30 september 2022
KVK Dossier  Prinsjesdag 2022

bron en afbeelding KVK

 

Wat betekenen de nieuwe overheidsplannen komend jaar voor jouw onderneming? En hoe bereid je je hierop voor? De KVK heeft een en ander overzichtelijk bij elkaar gezet. 

Miljoenennota en ondernemers

Het kabinet wil met de plannen die het op Prinsjesdag presenteerde vooral de koopkracht herstellen. De oorlog in Oekraïne met als gevolg hoge energieprijzen en oplopende inflatiecijfers brengt veel ondernemers in problemen. Er komt een korting op de energierekening voor huishoudens en bedrijven, de precieze invulling hiervan is nog niet bekend. Verder werkt het kabinet aan plannen voor stikstofvermindering, biodiversiteit en natuurversterking. Ook gaat het minimumloon met tien procent omhoog.

lees verder

Home