Gouda Onderneemt

Ondernemerschap in Gouda

Gouda Onderneemt is het platform in Gouda waar het lokale en regionale bedrijfsleven elkaar ontmoet en gezamenlijk ideeën verwezenlijkt waarmee de economie en het ondernemersklimaat in Gouda versterkt wordt.

Uitgelicht

Onder de ‘paraplu’ Gouda Onderneemt werken verschillende ondernemersverenigingen samen aan een sterk en toekomstbestendig ondernemersklimaat in Gouda in samenwerking met de regio.

meer informatie

Woensdag 17 april a.s. organiseren we, exclusief voor onze leden, een netwerkdiner in de Gouwe Kerk. We organiseren dit diner om onze leden nog beter met elkaar te verbinden en te bedanken voor hun steun. 

meer informatie

Op onze activiteiten agenda  vind je een overzicht van netwerkevents, webinars, informatieve bijeenkomsten enz. waar je als ondernemer wat aan hebt.

naar het overzicht

Activiteitenagenda

Lid worden

Nieuwsbrief

Nieuws

Nieuws

Ontbijtbijeenkomst Gouds Grootbedrijf

Twee keer per jaar organiseert Gouda Onderneemt in samenwerking met de gemeente een exclusieve ontbijtbijeenkomst voor het Gouds Grootbedrijf. Vertegenwoordigers van deze bedrijven bespreken met leden van het college van B en W en de voorzitter en directeur van Gouda Onderneemt onderwerpen die hen bezig houden. Op 9 april jl.

Lees verder »
Nieuws

Toekomst voor Techniek

Bedrijven kampen met een tekort aan technisch personeel. Op lange termijn zorgt de krapte aan technici voor minder mogelijkheden voor (bij)scholing en innovatie. Dit heeft gevolgen voor de kwaliteit en continuïteit van de sector en remt de voortgang van bijvoorbeeld de energietransitie, digitalisering en verduurzaming. De vraag naar technisch geschoold

Lees verder »
Nieuws

Afsluting viaduct Spoorstraat en Noothoven van Goorstraat

Foto: Gemeente Gouda Het bestaande viaduct Noothoven van Goorstraat is in slechte staat en moet daarom vervangen worden. Ook de bestaande toerit wordt vervangen. De gemeente Gouda heeft aannemer Gebr. De Koning voor deze werkzaamheden opdracht gegeven. Inrichten bouwterrein Op maandag 26 februari wordt gestart met het inrichten van het

Lees verder »

Leden van Gouda Onderneemt