StartUp Gouda – een nieuw netwerk voor startende ondernemers

vrijdag - 18 maart 2022
StartUp Gouda – een nieuw netwerk voor startende ondernemers

In de Goudse regio starten jaarlijks talloze nieuwe bedrijven. Met StartUp Gouda willen we beginnende ondernemers met elkaar verbinden om elkaar te kunnen inspireren, samen nieuwe ideeën te kunnen opdoen, gesterkt door elkaars inzichten strategische keuzes te kunnen maken en wellicht partnerschappen sluiten. StartUp Gouda vult aan, voegt toe en helpt zo, jouw onderneming aan een vliegende start!

 

Goudse ondernemers en opleidingen ondersteunen StartUp Gouda, waardoor een mooie wisselwerking gaat ontstaan tussen ‘jonge honden” en “oude rotten in het vak”. Maar ook verbinding tussen kennis en praktijk. Dit initiatief wordt gesteund door Gouda Onderneemt, het Hoornbeeck College, Centric en de gemeente Gouda.

 

Noteer 9 juni: Kick-off bijeenkomst

Op donderdag 9 juni organiseert StartUp Gouda een knallende kick-off in de Chocoladefabriek. Tijdens deze kick-off staat centraal hoe StartUp Gouda startende ondernemers kan helpen groeien. Er worden workshops georganiseerd en natuurlijk is er de mogelijkheid om te netwerken. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je nu dan alvast in voor de kick-off via de website. www.startupgouda.nl

Daar vind je ook een korte vragenlijst over waar jij behoefte aan hebt in een netwerk, vul die alsjeblieft ook meteen in want we gaan het netwerk met elkaar verder vormgeven!

Home