Werkzaamheden Shell Entree Goudse Poort

maandag - 28 februari 2022
Werkzaamheden Shell Entree Goudse Poort

Bij de ondernemers leeft de wens om de toegang van het bedrijventerrein Goudse Poort vanaf de snelweg meer cachet te geven. Gemeente Gouda heeft naar aanleiding hiervan een studie uitgevoerd om de herkenbaarheid van het bedrijventerrein te optimaliseren. Middels verschillende maatregelen willen wij de situatie verbeteren. In deze brief laat ik u weten welke plannen wij gaan uitvoeren, wat onze planning is en wat dit voor u betekent.

 

Wat gaat er gebeuren?

Naast het verbeteren van de herkenbaarheid van het bedrijventerrein, verbeteren we ook de verkeersafwikkeling en de verkeersveiligheid.

De volgende werkzaamheden vinden in hoofdlijnen plaats:

-        Opheffen van de parkeerhaven;

-        Verminderen van het aantal borden;

-        Verbreden van de afrit en beter voorzien van belijning;

-        Permanent bestrijden van heesterbegroeiing en hoge beplanting in de berm;

-        Aanleggen van een robuust hemelwaterafvoer riolering in de berm;

-        Ter hoogte van de afritten van de snelwegen en de Goudse Poort verwijzen naar het bedrijventerrein Goudse Poort.

 

Wat zal dit betekenen voor u?

De afrit naar het bedrijventerrein wordt tijdens de werkzaamheden gedeeltelijk afgesloten zodat de aannemer veilig zijn werk uit kan voeren. Het bestemmingsverkeer wordt tijdelijk omgeleid via de kruising Goudse Poort – Burgemeester van Reenensingel.

 

Planning van de werkzaamheden

De werkzaamheden starten 28 februari 2022. Aannemer Versluys Groep voert de werkzaamheden uit. We streven er naar om uiterlijk 25 maart 2022 klaar te zijn met de werkzaamheden. Hierop volgend past de Nationale Bewegwijzeringsdienst de verwijzingen naar het bedrijventerrein aan, zij zijn

2 april 2022 klaar.

 

Vragen en opmerkingen

We streven er naar de overlast tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Enige vorm van overlast kunnen we echter niet uitsluiten of voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Mocht u ernstige overlast ondervinden, neem dan direct contact op met de directievoerder via e-mail: michel.alblas@gouda.nl of tel: 14-0182.

Home