Profiel nieuwe voorzitter Gouda Onderneemt

maandag - 28 februari 2022
Profiel nieuwe voorzitter Gouda Onderneemt

Als voorzitter ben je het gezicht van ondernemend Gouda en heb je, bovenal, een verbindende en initiërende rol. We zoeken een communicatief vaardige persoon, die proactief en strategisch acteert en op diverse niveaus kan denken en werken. Je hebt focus op samenwerking en je bent in staat bestuursleden en lokale en regionale samenwerkingspartners in hun kracht te zetten.

 

Het hebben van een uitgebreid netwerk in de regio Midden-Holland is een pré. Je bent onafhankelijk, maatschappelijk betrokken en hebt gevoel voor politieke verhoudingen. Dit zijn voorwaarden om deze rol op een goede manier in te kunnen vullen.

Het bestuur bestaat uit professionals met ieder hun eigen focus en rol. De voorzitter geeft leiding aan de vereniging en bouwt verder aan verbreding en verbinding. Je behoudt overzicht en agendeert proactief met oog op de toekomst.

 

Als voorzitter stuur je op hoofdlijnen, stem je op inhoud af met portefeuillehouders en borg je de professionaliteit van de organisatie en een geef je leiding aan de programmamanager. Bereikbaar zijn voor afstemming en overleg is hiervoor belangrijk. Qua tijdsbesteding moet je rekenen op een inzet van ca. 10-15 uur per week.

 

Ben jij de nieuwe voorzitter die we zoeken? Je sollicitatie kan tot 25 maart a.s. gestuurd worden aan de selectiecommissie via commissie@gouda-onderneemt.nl.

 

Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met secretaris van de selectiecommissie, Hilde Beekes via 06 388 96 553.

 

De selectiecommissie 

Theo Krins
Gerard van Nieuwpoort
Gert van Veldhuizen

Home