Bericht van het bestuur

vrijdag - 24 december 2021
Bericht van het bestuur

Beste leden en relaties van Gouda Onderneemt,
 
Het einde van 2021 is in zicht. Opnieuw een jaar waarin Corona regelmatig roet in het eten gooide en elkaar ontmoeten in de weg zat. Ondernemers in met name horeca, retail, evenementen en cultuur hebben het ook nu weer erg moeilijk, wat ook doorwerkt in diverse andere sectoren. We wensen hun natuurlijk heel veel sterkte en voor ons allemaal betere vooruitzichten voor 2022.

 
Via het coronaloket en de nieuwsbrieven hebben we ondernemers zo snel mogelijk van de juiste informatie voorzien. Daar gaan we natuurlijk, zolang het nodig is, mee door. Ook het expertteam dat we met hulp van onze leden hebben kunnen vormen blijft beschikbaar. Deze Goudse ondernemers helpen andere Goudse ondernemers met vragen op het gebied van bijvoorbeeld financiën, regelingen, en arbeidsrecht.

 

 Uiteraard waren er ook andere thema's die onze aandacht vroegen en de nieuwe economische agenda met volop plannen voor de komende jaren, ligt klaar voor ondertekening.

 

Onze leden zijn erg belangrijk voor ons en daarom maken we graag van de gelegenheid gebruik om je hartelijk te bedanken voor je steun. We kijken er naar uit elkaar het komend jaar weer te kunnen ontmoeten!
 
Voor nu wensen we je Fijne Feestdagen en een succesvol, maar bovenal gezond 2022! 

 

 

 

Nog geen lid?

Gouda Onderneemt! zet zich, op deze en heel veel meer thema’s, in voor de belangen van ondernemers in Gouda en de regio. We zijn een sterk netwerk van- en voor ondernemers. Om inzet te kunnen blijven leveren hebben we de steun van leden nodig. Word ook lid!

Home