In memoriam Vincent Vergunst

donderdag - 2 december 2021
In memoriam Vincent Vergunst

Ons bereikte het verdrietige bericht dat ons lid Vincent Vergunst in de nacht van maandag op dinsdag op 49 jarige leeftijd onverwachts is overleden.

Wij wensen zijn familie en het personeel van Metacon-Next heel veel sterkte met dit grote verdriet.

 

Hieronder treft u het bericht aan wat vanuit Metacon-Next verzonden is.

 

Zoals u wellicht ook via medewerkers of anderzijds al heeft vernomen, is onze algemeen directeur Vincent Vergunst helaas in de nacht van maandag op dinsdag onverwachts overleden.

Voor de familie en het personeel een groot verdriet en groot gemis.

 

Vincent heeft over alle facetten van de bedrijfsvoering in het verleden goed nagedacht en het is gelukkig nu zo geregeld dat het bedrijf ook zonder Vincent door kan draaien.

Concreet betekent dit dat de bedrijfsvoering van Metacon-Next gewoon, zoals u gewend bent, door kan gaan en er voor eenieder geen onnodig onzekere situatie zal ontstaan.

 

Voor nu is er een interim directie aangesteld in het viermanschap Jaap Aardema (eerste aanspreekpunt), Marjolein de Waal, Rudolf van Etten en Mark Asscheman. De interim directie wordt ondersteund door de commissaris Maarten van Kampen en Hielke Jensma als bestuurder van de STAK (STichting Administratie Kantoor) welke zorg draagt voor de juridische continuïteit.

 

Indien u iets zou willen doen voor de nabestaanden vragen wij u dit te willen laten afleveren bij Metacon, Zuidbaan 450, 2841 MD, Moordrecht, om zodoende de familie te ontlasten. Wij zullen ervoor zorgdragen dat dit bij de familie terecht komt.

 

Zaterdag 4 december is er van 14.00 tot 16.00 de mogelijkheid om de familie te condoleren. Eenieder die afscheid wil nemen is van harte welkom.

Dit vindt plaats op de Metacon locatie, Zuidbaan 450 te Moordrecht, waar we de huidige Corona regels in acht zullen nemen. In de bijlage treft u de rouwkaart van Vincent Vergunst.

 

Namens Metacon-Next,

 

Jaap, Marjolein, Rudolf en Mark

Home