ActieAgenda Technologische Industrie provincie Zuid-Holland

woensdag - 3 november 2021
ActieAgenda Technologische Industrie provincie Zuid-Holland

Begin 2021 presenteerde de Provincie Zuid-Holland een ambitieuze Groeiagenda. Met deze agenda wil Zuid-Holland op lange termijn zorgen voor nieuwe werkgelegenheid en een duurzaam verdienvermodel waar heel Nederland baat bij heeft.

Dit kan bereikt worden door innovatie en samenwerking met de het innovatieve bedrijfsleven en kennisinstellingen. Beiden zijn in deze provincie al goed vertegenwoordigd. 

 

Voor de uitwering van de Groeiagenda is een ActieAgenda Technologische Industrie opgesteld. Gouda Onderneemt is gevraagd om een ondersteuningsverklaring voor deze ActieAgenda, hieraan hebben we voldaan. ((link naar ondersteuningsverklaring toevoegen).  Gouda-Onderneemt is ook  lid geworden van Holland Instrumentation. Holland Instrumentation is een van de projectpartners die het voortouw nemen bij de uitvoering van projecten in het kader van deze AktieAgenda. 

 

Meer weten over de Groeiagenda? Bekijk ook deze items:

Video / Groeiagenda Zuid-Holland: Maakindustrie

Overheden, bedrijven en kennisinstellingen in Zuid-Holland investeren €14 miljard in economie

Groeiagenda Zuid-Holland

Groeiagenda Zuid-Holland in publiekssamenvatting

Home